Održane prve “Dečije igre LEDENO DOBA“

U nedelju 24. juna, na Adi Ciganliji održale su se prve „Dečije igre LEDENO DOBA“ u organizaciji distributerske kuće MCF MegaCom Film.

Kroz igre koje su najavile premijeru filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“, zakazanu za 1. jul u Sava centru, mališane je vodio Centar za animaciju dece „Čigra“.

Preko pedeset učesnika, uzrasta od 6 do 11, godina zabavilo se u sportskim, muzičkim i gusarskim igrama, a u „Porodičnom kvizu Gradskog radija“ pokazali su zavidno znanje o filmskom serijalu „Ledeno doba“.

Učesnike su pozdravili i podržali i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji. Dušanka  Stojanović, koja u filmu „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“ pozajmljuje glas novom liku, Sidovoj baki, i Lako Nikolić koji tradicionalno daje glas oposumu Ediju, ispratili su igre i fotografisali se sa takmičarima.

Najbolji takmičari nagrađeni su ulaznicama za premijeru filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“, poklonima iz filma, DVD izdanjima distributerske kuće MCF MegaCom Film, kao i knjigama izdavačke kuće „Profil knjiga“ među kojima je i njihovo najnovije izdanje – knjiga sa proširenom stvarnošću „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“.

Najmlađi učesnici imali su priliku da crtaju i boje junake najnovijeg nastavka filmskog serijala  „Ledeno doba“ u organizovanoj crtaonici.

Četvrti nastavak „Ledenog doba“ premijerno će biti prikazan 1. jula u Sava centru, u dva termina – od 17h i 19h. U bioskopima i u 3D-u film će se naći od 2. jula.

Fotografije sa održanih “Dečijih igara LEDENO DOBA” možete pogledati na Facebook stranici MCF MegaCom Filma  http://www.facebook.com/MCFSrbija.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.