Održane prve “Trke Turbo puževa” u “Ušće Shopping Center-u”

Prve “Trke Turbo puževa”, u organizaciji distributerske kuće MCF MegaCom Film, održane su danas u “Ušće Shopping Center-u”. Zabavne igre inspirisane filmom “Turbo 3D” koji u bioskope stiže 17. avgusta, dale su priliku brojnim mališanima da bolje upoznaju junake filma, ali i da osvoje vredne nagrade i ulaznice za pretpremijeru. Naredne igre održaće se 17. avgusta u “Cineplexx-u Delta City”. 
Zbog velikog interesovanja, održano je dva kruga igara, a svi učesnici su bili nagrađeni. Najbrži, Jovana Vujičić, u prvom i Ines Hamzagić u drugom krugu, osvojili su po “Turbo” fliper, drugoplasirani i trećeplasirani po “Turbo” majicu, a četvrtom i petom mestu pripao je po “Turbo” zmaj. Pred trke, učesnici su dobili i obaveznu opremu – rajf sa puževim očima i “Turbo” vozačke dozvole.

Pogledajte kako je bilo na trkama: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.525157610888235.1073741847.124602054277128&type=1

Učesnici su se sjajno zabavili uz program koji je vodio stručni tim animatora iz centra za animaciju dece “Čigra igra” i pokazali izuzetnu spretnost i veštinu u svim igrama koje su se ocenjivale –  trkama u “Turbo” džakovima i igrama “Ubrzanje” i “Okupi svoj tim”. Cilj prve igre je bio da se pređe kratka, ali zahtevna putanja u džakovima koji su nosili obeležje junaka filma “Turbo 3D”, odnosno specijalne puževe kućice. Nakon ove igre, učesnici su imali zadatak da što pre sklope “Turbo” 3D slagalicu, dok je u trećoj igri, “Okupi svoj tim”, trebalo da pronađu i sakupe kartice sa likovima Turbo puževa.

Turbo je običan baštenski puž koji ima neverovatan cilj: da postane svetski šampion u trkama. Reč “sporo” ne postoji u rečniku ovog upornog puža željnog avanture. Odlučan u ideji da se ubrza po svaku cenu on stavlja svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki i nijedan sanjar premali.

“Turbo 3D” će biti sinhronizovan na srpski, a junacima filma glasove su pozajmili Marko Janketić, Dragan Mićanović, Marko Šelić Marčelo, Bojana Stefanović, Nenad Ćirić, Ivan Zekić, Miloš Samolov, Milan Antonić, Bojan Krivokapić, Marko Živić, Tomaš Sarić, Jelena Stojiljković, dok je reditelj sinhronizacije Miloš Paunović.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.