,,Pingvini sa Madagaskara” donose praznično raspoloženje u bioskope

Mališani iz Doma za nezbrinutu decu će ove subotu u bioskopima imati priliku da okite jelke kuglama iz filma.

30.000. gledalac osvaja Dexy Co vaučer!
U subotu, 6. decembra u 16h u bioskopima Cineplexx Delta City i Roda Cineplex svi prisutni će doževeti pravu prazničnu čaroliju koju će nam doneti ,,Pingvini sa Madagaskara”.

Glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji (Marko Marković, Milan Antonić i Branislav Zeremski) će zajedno sa članovima hora ,,AprilZMAJun” iz Doma za nezbrinutu decu ,,Jovan Jovanović Zmaj” u bioskopu Cineplexx Delta City okititi jelku brendiranim kuglama iz filma ,,Pingvini sa Madagaskara”, nakon čega će mališani iz hora otpevati nekoliko dečijih pesmica.

U bioskopu Roda Cineplex, Humanitarna organizacija koja pomaže deci i mladima sa smetnjama u razvoju ,,Radost deci”, takođe će se priključiti kreiranju novogodišnje atmosfere u duhu tajnih agenata pingvina, zajedno sa mališanima iz Ustanove za decu i mlade ,,Sremčica”.

Praznična euforija će se nastaviti i u Novom Sadu, gde će u bioskopu Arena Cineplex deca iz ,,Dečijeg sela” ovih dana takođe okititi jelku ,,pingvinskim” kuglama, dok su u ,,Vilin Grad”-u u Nišu deca iz Doma ,,Duško Radović” već zvanično započeli praznične novogodišnje pripreme u bioskopu.

Film ,,Pingvini sa Madagaskara” je trenutno prvi film po broju gledanosti u Srbiji, a u subotu se u bioskopu očekuje 30.000. gledalac. Povodom toga, Dexy Co nagrađuje osobu koja bude kupila 30.000. kartu vaučerom u vrednosti od 2000 dinara.

U filmu se upoznajemo sa elitom pingvina koju čine Major, Kovalski, Vojnik i Riko. Oni udružuju snage sa popularnom tajnom organizacijom Severni vetar na čijem je čelu zgodni i podmukli Agent Poverljivo. Zajedno, oni moraju da spreče ozloglašenog Doktora Oktavijana Šprica da uništi naš svet.

Film je sinhronizovan na srpski i nalazi se na repertoaru svih bioskopa širom Srbije.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.