Pingvinšejk plesala deca u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu i Skoplju!

Na premijerama filma Pingvini sa Madagaskara u Srbiji i Makedoniji prava žurku u ritmu saundtreka za film.

U susret filmu ,,Pingvini sa Madagaskara”, saundtrek za film radio je čuveni muzičar Pitbul, a upravo pesma ,,Celebrate”, koju je napisao, poslužila je kao inspiracija za ples koji je stigao u Srbiju i Makedoniju.

Film ,,Pingvini sa Madagaskara”, premijerno je prikazan u subotu 22. novembra i povodom ovog dugo očekivanog ostvarenja plesne škole u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu i Skoplju otplesale su pingvinšejk.

U toku je konkurs ,,Đuskaj pingvinšejk i osvoji vredne nagrade”. Major, Kovalski, Riko i Vojnik pozivaju sve ljubitelje igre, plesa i filma da se priključe plesnoj groznici i tako dobiju priliku da osvoje sjajne poklone. Glavna nagrada koju je obezbedio LG je muzički stub sa mikro hifi sistemom sa auto DJ i bass blast funkcijom, a svako ko pošalje svoj video snimak dobiće ulaznicu za film. Plesna škola ,,2Hot4Stage” snimila je uputstvo kako treba odigrati ovaj zabavan ples. Mašite rukama kao da imate peraja, izvedite karate potez i odgegajte u stilu pingvina i gle…već ste naučili pingvinšejk.

Sve što je potrebno da uradite jeste da postavite svoj video na youtube na kome sami ili sa svojim prijateljima, porodicom, kolegama igrate pingvinšejk, a zatim taj link pošaljete na e-mail adresu pingvini@mcf.rs sa ličnim podacima (ime, prezime, broj telefona, mesto prebivališta). Konkurs traje do 30. novembra.

Otkrijte tajne najvećih i najurnebesnijih ptica iz tajnog sveta špijunaže. Elita koju čine Major, Kovalski, Riko i Vojnik udružuje snage sa popularnom tajnom organizacijom Severni vetar na čijem je čelu zgodni i podmukli Agent Poverljivo (mogli bismo da vam kažemo ime, ali onda… znate). Zajedno, oni moraju da spreče ozloglašenog Doktora Oktavijana Šprica da uništi naš svet.

Film ,,Pingvini sa Madagaskara” se već nalazi na redovnom repertoaru svih bioskopa u Srbiji i sinhronizovan je na srpski.

 

 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.