Počinje prodaja karata za letnju reviju filmova BLOCKBUSTER

Beograd,  Novi Sad i Niš
Ulaznice za letnju reviju filmskih hitova “Blockbuster”, koja se dešava od 14. do 19. juna, od danas su u prodaji na blagajnama Sava centra u Beogradu i bioskopa “Vilin Grad” u Nišu, dok se u bioskopu “Arena Cineplex” u Novom Sadu mogu naći od petka, 31. maja. 

BLOCKBUSTER će publici premijerno predstaviti 12 naslova koji će obeležiti letnju filmsku sezonu 2013. godine, a na programu će se naći i film iznenađenja.

U Beogradu se ulaznice prodaju i u odabranim „Greenet“ kafeterijama  – „Stari grad“, Nušićeva 4, „Greenet Bulevar“, Bulevar Kralja Aleksandra 72-74 i „Greenet Hill“, Požeška 42, Banovo Brdo. 

Cene karata za letnju reviju filmskih hitova “Blockbuster” kreću se od 200 do 450 dinara.

Za termine u 12 i 14 časova u Sava centru, u kojima se prikazuju porodični filmovi “Kruds” i “Čuvari tajnog kraljevstva”, cena karte je 200 dinara. Cena za večernje termine, 18:30, 20:30 i 22:30 u Sava centru je 350 dinara, dok ulaznice za film koji zatvara reviju, „Svetski rat Z“, košta 400 dinara.

Cene ulaznica za projekcije u bioskopu „Arena Cineplex“ u Novom Sadu su 350 dinara, dok ulaznica za „Svetski rat Z“, koji se u ovom bioskopu prikazuje u 3D-u, košta 450 dinara. 

Karte za projekcije filmova letnje revije “Blockbuster” u bioskopu „Vilin Grad“ u Nišu mogu se kupiti za 250 dinara, dok ulaznica za  „Svetski rat Z“ (takođe se u ovom bioskopu prikazuje u 3D-u) košta 350 dinara.

Sve informacije o programu mogu se naći na adresi blockbuster.mcf.rs.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.