Pogledajte Rašu Bukvića u filmu „Dobar dan da se umre muški“

Tri inserta iz filma, akcija u Moskvi

Brus Vilis ponovo je u kultnoj ulozi Džona Meklejna, policajca i nacionalnog heroja, u filmu „Dobar dan da se umre muški“, petom nastavku serijala „Umri muški“ koji je utemeljio akcioni žanr. Ovoga puta Džon Meklejn putuje u Moskvu u potrazi za otuđenim sinom Džekom, koga igra mladi australijski glumac Džaj Kurtni (Spartak: Krv i pesak, Džek Ričer), a jednog od kriminalaca sa kojima Meklejnovi ukrštaju metke u Moskvi igra glumac našeg porekla, Radivoje Raša Bukvić.

Raša Bukvić igra plaćenika Alika, koji izgleda potpuno drugačije od stereotipa o ruskom mafijašu. „Alik je sofisticiran, kulturan džentlmen koji se besprekorno oblači i ubijanje smatra samo jednim od svojih mnogobrojnih talenata“, kaže Bukvić o svojoj ulozi. „On je besan kada dva kauboja unište njegove planove da brzo završi zadatak i ode na balet. Namerava da učini da oni zbog toga pate, ali će na teži način shvatiti da umiranje kada drugi očekuju nije nešto što Meklejnovi kao porodica praktikuju“.

Kako izgleda Alik Raše Bukvića najbolje se možete videti u insertu “Borba u plesnoj dvorani”:

Akcioni film „Dobar dan da se umre muški“ premijerno će biti prikazan 12. februara u 20:30 u Sava centru, dok će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći od 14. februara.

Karte za premijeru u prodaji su na blagajni Sava centra.

Pogledajte inserte iz filma.

Potera kolima:

Piratski pištolj:

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.