“POLTERGAJST – KUĆNI DUH” DOBIO JE SVOJ RIMEJK I TO U 3D-U!

Studio “20th Century Fox” objavio je prvi trejler

Veliki blokbaster i jedan od najstrašnijih filmova ikada snimljenih “Poltergajst-kućni duh” dobio je svoj rimejk u 3D-u! Reditelj Žil Kinan (“Monster house”, “City of Ember”) planira da zastraši čitave generacije sa svojom 3D verzijom “Poltergajsta” koja je zasnovana na horor klasiku iz 1982. godine. Fanovi horor filmova ponovo će biti u prilici da čuju čuvenu rečenicu “They’re here”, od 23. jula u bioskopima širom zemlje.

Studio “20th Century Fox” objavio je prvi trejler kojim najavljuje rimejk kultnog horor- trilera “Poltergajst – kućni duh”. U priči o porodici iz predgrađa čiju kuću opsedaju zli duhovi ovaj put se pojavljuju Sem Rokvel, Džered Haris, Rozmari Devit, Sakson Šarbino i Džejn Adams.

Stiv (Sem Rokvel) i Dajen Friling (Rozmari Devit) doseljavaju se sa troje dece u novu kuću u predgrađu. Međutim, ubrzo se ispostavlja da je kuća Frilingovih ukleta.  Nimalo prijateljski nastrojeni duhovi počinju da komuniciraju sa malom Karol Friling i uskoro je uvlače u svoj svet. Očajni roditelji zovu stručnjake za egzorcizam koji se suočavaju sa najtežim slučajem u svojoj karijeri. Čuvenog isterivača duhova u ovoj verziji igra Džered Haris.

Originalni “Poltergajst” snimljen je 1982. godine. Producirali su ga Stiven Spilberg i Frenk Marsšal. Imao je tri nominacije za Oskara. Mnogi ga i danas smatraju najboljim filmom osamdesetih godina.

Nova verzija “Poltergajsta – kućni duh” u zvaničnu bisokopsku distribuciju kreće 23. jula.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.