Poslednja noć da se spasi magija

Komedija Luda noć u muzeju: Tajna faraona sutra stiže u bioskope!

Muzejskom čuvaru Lariju Daleju (Ben Stiler) u novoj pustolovini u muzeju pridružuju se glumačke legende Robin Vilijams, Miki Runi i Ben Kingsli. Treći nastavak popularnog serijala vodi dobročudnog čuvara Larija i njegove muzejske prijatelje preko Atlantika u London, gde zajedno moraju da odgonetnu tajnu egipatske grobnice i spasu magiju. Urnebesna komedija “Luda noć u muzeju: Tajna faraona” stiže sutra u bioskope širom Srbije, a gledaoci će biti u prilici da novi film reditelja Šona Levija gledaju u odabranim bioskopima u 4K rezoluciji!

Kada poznate istorijske ličnosti i stvorenja u Američkom prirodnjačkom muzeju počnu čudno da se ponašaju, Lari postaje zabrinut. Otkriva da se problem krije u drevnoj, magičnoj tabli faraona Amon-ra, zahvaljujući kojoj su oživeli njegovi prijatelji iz muzeja. Ako je ne popravi, svi likovi u muzeju vratiće se u svoja neživa stanja u kome predstavljaju samo obične voštane figure u muzeju. Lari kreće na putovanje do britanske prestonice sa odgovornim zadatkom i misijom da sačuva maguju pre nego što bude kasno.

Ben Stiler se uvek rado seća kako se osećao kad je pročitao scenario za prvu Noć u muzeju: “Privukao je dete u meni. Šta se događa kad se muzej zatvori preko noći? Šta bi se dogodilo kad bi sve oživelo? Što se tiče trećeg filma, gledaoci su već povezani sa likovima i kad se pojavila mogućnost da magija nestane i da svemu dođe kraj, pomislio sam da je to priča koju gledaoci ne očekuju. Zato mi se i svidela.”

Odličan humor u prethodnim delovima privukao je brojne gledaoce širom sveta, a procenjuje se da su “Noć u muzeju” (2006) i “Noć u muzeju 2: Bitka za Smitsonijan” (2009) zaradili više od milijardu dolara. Reditelj Šon Levi u trećem delu oživeo je na velikom platnu nove istorijske ličnosti, a gotovo polovina filma je napravljena pomoću izuzetnih vizuelnih efekata i digitalne magije.

Posetioci bioskopa biće u prilici da gledaju komediju “Luda noć u muzeju: Tajna farona” u 4K rezoluciji u odabranim bioskopima. Tehnologija koja pruža superioran, visoki kontrast i kristalno jasnu sliku učiniće da novi filmski doživljaj sa Benom Stilerom bude izuzetan.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.