Potraga za blagom na premijeri filma “Ted – izgubljeni pustolov 3D”

27. aprila, Food Court “Ušće Shopping Center-a” od 12 do 14h

Povodom premijere 3D avanture “Ted – izgubljeni pustolov”, 27. aprila u Food Court-u “Ušće Shopping Center-a” od 12 do 14h biće organizovana “Potraga za blagom”, a na projekciji filma u 14h u bioskopu Kolosej, gledaocima će se predstaviti glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, Nebojša Milovanović i Dušica Novaković.

Distributerska kuća MCF MegaCom Film i udruženje građanja TOK u subotu će prirediti dinamičnu zabavu koja će mališanima približiti svet pustolova Teda Kamenovića. Pomoću mape i kartica, kroz zajedničko odgonetanje i rešavanje zadataka, timovi učesnika će pokušati da otkriju šta je blago i gde se nalazi. Pobednički tim će osvojiti vredne nagrade iz filma “Ted – izgubljeni pustolov 3D”.

Svi zainteresovani za učešće u potrazi mogu da pošalju poruku na Facebook stranici MCF MegaCom Filma https://www.facebook.com/MCFSrbija ili da se prijave na licu mesta. Broj mesta je ograničen.

Nebojša Milovanović i Dušica Novaković, glumci koji su pozajmili glasove glavnim junacima Tedu i Sari, družiće se sa učesnicima potrage za blagom i publikom bioskopa Kolosej, na projekciji u 14:20h.

“Ted – izgubljeni pustolov 3D” je porodična komedija inspirisana avanturama Indijane Džounsa, Tintina, Lare Kroft, ali i Džekija Čena.

Ted je proslavljeni arheolog i pustolov baš kao njegov idol Maks Mordon… ali u njegovim snovima! U stvarnosti, Ted je građevinski radnik u Čikagu. Igrom slučaja, on biva zamenjen za slavnog profesora Hamberta i uzima njegovo mesto na letu za Peru. Dok profesor Lavrof i njegova prelepa ćerka Sara, koji tamo tragaju za izgubljenim gradom Paititi, veruju da je profesor Hambert ključan za njihovu potragu, ispostaviće se da će im Tedova pomoć biti više nego neophodna…

Više o “Potrazi za blagom” možete saznati na adresi: http://www.potragazablagom.rs/

 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.