Premijera letnjeg blokbastera “Planeta majmuna – Revolucija” na Kalemegdanu odložena za sutra

Zbog jakog nevremena koje je zahvatilo Beograd, srpska premijera ovog dugoočekivanog filma na otvorenom pomera se za sutra.

Svi posetioci koji kupe kartu dobiće besplatne kokice i osveženje za projekcije u 21h i dodatnu ponoćnu projekciju.

Domaća premijera filma “Planeta majmuna – Revolucija” koja se sa nestrpljenjem očekivala i kod nas, pomerena je za sutra, 17. jul, zbog jakog nevremena koje je zahvatilo Beograd. Nakon što je osvojio bioskopske blagajne u Americi i zaradio odlične kritike i beogradska publika će moći od sutra premijerno da ga pogleda u bioskopu na otvorenom specijalno kreiranom za ovu priliku na Kalemegdanu, na terenima KK Crvena zvezda, u dva termina u 21h i dodatnom ponoćnom terminu.

Nakon dugo vremena ljubitelji “sedme umetnosti” biće u prilici da uživaju u premijeri filma na otvorenom, u uslovima koje zaslužuje letnji blokbaster kakav je “Planeta majmuna – Revolucija”. U letnjem bioskopu kreiranom za ovu specijalnu premijeru, postavljeno je platno veličine 80 kvadratnih metara, a sve posetioce očekuju besplatne kokice i osveženje.

Karte za premijeru filma i dodatnu projekciju mogu da kupe preko prodajne mreže Eventim-a po ceni od 450 dinara. Sve karte kupljene do sada, važiće i za sutrašnje projekcije.

Publika širom naše zemlje može da pogleda  film „Planeta majmuna: Revolucija“ u 2D i 3D tehnici u bioskopima počev od sutra, 17. jula.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.