Prenos sa crvenog tepiha na svetskoj premijeri “Prometeja”

31. maja ekipa filma odgovara na pitanja fanova

Fanovi Ridlija Skota imaju priliku da prate direktan prenos svetske premijere filma „Prometej 3D“ u Londonu 31. maja u 18 časova (5 PM GMT), na zvaničnom sajtu filma na adresi www.live.prometheusmovie.com

Na crvenom tepihu naći će se Ridli Skot, Šarliz Teron, Majkl Fasbender, Numi Rapas, koji će tokom prenosa odgovarati na pitanja fanova.

Pitanja reditelju i akterima „Prometeja 3D“ mogu se postaviti na zvaničnim Fejsbuk (https://www.facebook.com/Prometheus) i Tviter (http://twitter.com/PrometheusMovie ) stranama. Pri postavljanju pitanja na Tviteru, potrebno je koristiti #prometheuslive.

Sajtovi zainteresovani da omoguće praćenje premijere svojim čitaocima i čitateljkama mogu da, koristeći donji kod, postave plejer za prenos:

<iframe border=”0″ frameborder=”0″ scrolling=”no” height=”470″ width=”640″ src=“http://www.live.prometheusmovie.com/prometheus/embed.php”></iframe>

Ridli Skot, reditelj filmova „Osmi putnik“ i „Blade Runner“, vraća se žanru u čijem je nastajanju učestvovao. U „Prometeju“ Ridli Skot stvara zadivljujući novi svet pričajući priču o timu istraživača koji kreću na putovanje u najudaljenije kutke univerzuma kako bi otkrili poreklo čovečanstva. Tamo će, međutim, morati da se suoče sa opasnošću koja ugrožava budučnost čovečanstva. U glavnim ulogama igraju Numi Rapas, Šarliz teron, Majkl Fasbender, Idris Elba, Logan Maršal – Grin i Gaj Pirs.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.