Proverite da li ste vanzemaljac!

Povodom premijere filma „Vanzemaljci u komšiluku”, posetioci šoping-mola „Delta City“ moći će u subotu da provere svoje poreklo, odnosno da saznaju da li su vanzemaljci.

Zabavno testiranje, u organizaciji distributerske kuće MCF MegaCom Film, održaće se 11. avgusta, od 17 do 20h, na pultu “Vanzemaljci u komšiluku”, ispred prodavnice „Bershka”. Tim stručnjaka će putem specijalno dizajniranog ispitavanja razotkriti ono što smo do sada mogli samo da nagađamo – KO SU VANZEMALJCI MEĐU NAMA! Učesnike očekuju nagrade – dokazani vanzemaljci osvojiće karte za premijeru filma!

Komedija „Vanzemaljci u komšiluku” premijerno će biti prikazana 15. avgusta u 20:30h, u bioskopima „Cineplexx”, „Delta City“ Beograd i „Kragujevac Plaza“ i „Vilin grad” u Nišu. Na redovnom bioskopskom repertoaru film će se naći od 16. avgusta.

U filmu koji kombinuje komediju, akciju i naučnu fantastiku glavne uloge igraju Ben Stiler i Vins Von. Iskusnim glumcima u ovom filmu pridužili su se mladi Džona Hil („Formula uspeha”, „Na tajnom zadatku”) i britanski komičar, scenarista i reditelj, Ričard Ajoadi.

Nakon monstruoznog ubistva njegovog kolege, Evan okuplja ekipu koja bi trebalo da čuva komšiluk od opasnosti. Međutim, stvari ne idu po planu, jer ekipa u stvari želi da se provodi i pije pivo.

Na redovnoj večernjoj patroli Evan, Bob, Frenklin i Džamarkus saznaju da su sve učestalija ubistva zapravo delo vanzemaljaca koji planiraju da unište svet. Čuvari komšiluka upuštaju se u opaku borbu sa neobičnim neprijateljima, kako bi spasili čovečanstvo.

Režiju potpisuje Akifa Šafer , reditelj i pisac popularnog TV serijala „Saturday Night Live“, čiji je ovo prvi dugometražni film. Scenaristi su Set Rogen i Evan Goldberg, duo koji stoji iza modernih komedija „Kul momci”, „Green hornet”, „Ananas ekspres”…

 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.