PRVI TREJLER SA AGENTOM 47!

20th Century Fox je objavio prvi trejler za triler HITMAN: Agent 47, u glavnoj ulozi zvezda serije “Homeland” Rupert Frend

 Hitman: Agent 47, jedna od najuspešnijih videoigrica poslednjih godina, seli se na veliko platno, a film koji režira Aleksander Bah upravo je najavljen prvim trejlerom! Nezaustavljivog atentatora igra Rupert Frend, a u ostalim ulogama pojavljuju se Zakari Kvinto, Sijan Hinds i Hana Ver. Agentu, poznatom samo po broju 47, ovog puta suprostaviće se prava vojska vrhunski opremljenih i obučenih ubica koju je unajmila beskrupulozna korporacija.

Agent 47 poznat je po dve zadnje brojke njegovog bar koda koji mu je istetoviran na potiljku. Predstavlja vrhunac decenijskog istraživanja i klon je prethodnog Agenta 46. Nepredvidljive je snage i brzine, a iznad svega – natprosečno je inteligentan.

Poslednja meta Agenta 47 je korporacija koja želi da otkrije njegovu prošlost, kako bi stvorili vojsku još “delotvornijih” ubica. Na ovom zadatku Agent 47 će saznati mnogo o svom poreklu, ali upoznati i devojku koja jedina ima informaciju koju korporacija želi. Upravo zbog nje, Agent 47 će započeti bitku sa svojim najsmrtonosnijim neprijateljem.

Na repertoaru domaćih bioskopa Hitman: Agent 47 naći će se od 27. avgusta.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.