RECI NAM ŠTA JE LJUBAV I VODIMO TE NA LETOVANJE!

Povodom filma Najduže putovanje” Grinet Cafee i Rapsody Travel poklanjaju ti nezaboravno letnje putovanje

Za pravu ljubav ne postoje prepreke.

Film „Najduže putovanje” je priča ne o jednoj, već dve ovakve ljubavi.

Povodom premijere ovog filma pozivamo te da kažeš svima šta je za tebe ljubav, i osvojiš nezaboravno letovanje u nezaboravnom Kušadasiju u organizaciji agencije Rapsody Travel.

* Unutar flajera nalazi se  prazno polje – upiši u njega svoju najkraću definiciju ljubavi.

* Fotografiši se sa svojom definicijom, i postavi sliku na Instagram uz #NajduzePutovanje.

* Najzanimljiva fotka osvojiće letovanje za dvoje u Kušadasiju, a autore još 10 zanimljivih fotografija očekuju utešni pokloni.

* Učešće preporučujemo svima koji imaju do 30 godina.

* Konkurs traje od 27. marta do 17. aprila

Film „Najduže putovanje” bazira se na  isprepletenoj ljubavnoj vezi između Luka, bivšeg rodeo šampiona, kome se ponovo vratila želja da se bavi time, i Sofije, studentkinje, koja treba da počne da se bavi poslom iz snova u umetničkom svetu Njujorka. Dok različiti putevi i ideali stavljaju njihovu vezu na probu, Sofija i Luk se neočekivano zbliže sa Irom, koji će im izmeniti život, a čija sećanja na dugogodišnju ljubav prema svojoj voljenoj ženi duboko inspirišu mlade parove. Pored Skota Istvuda u filmu igraju i Brit Robertson, Una Čaplin, Džek Hjuston i drugi.

„Najduže putovanje” je film za sve generacije, koji govori o dve isprepletene ljubavne priče, istražuje izazove i beskrajne blagodeti večne ljubavi, a u bioskope širom Srbije stiže 9. aprila.

Rapsody Travel vas vodi u Kušadasi

Ako su prilikom izbora destinacije za  letovanje vaši zahtevi: odličan ambijent za nezaboravan provod, brojna mesta za izlaske, ljubazno stanovništvo, veliki broj plaža koji će zadovoljiti različite ukuse, prijatna klima, ali i kulturno-istorijske znamenitosti, onda je Kušadasi mesto za vas.  Obala Kušadasija duga je oko 30 km, a duž nje nalazi se veliki broj plaža. Sunčanje na peščanim plažama, raznolik večernji i noćni život, bogatstvo istorijskih spomenika učiniće boravak u Kušadasiju nezaboravnim. Kulturno istorijsko nasleđe iz vremena antičke Grčke, blizina Efesa, atraktivni izleti, samo su dodatne atrakcije koje Kušadasi nudi svojim posetiocima.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.