Rezultati konkursa ,,Moj zmaj – dečija mašta može svašta”

Konkurs Moj zmaj – dečija mašta može svašta je završen!

Povodom premijere filma „Kako da dresirate svog zmaja 2“ i povratka Štucka i Bezubog u bioskope od 14. juna, Radio Novosti i MCF MegaCom Film organizovali su nagradni konkurs na temu „Moj zmaj – dečija mašta može svašta“.

Veliki broj radova stizalo je ovih dana na e-mail adresu zmajevi@mcf.rs, i zadatak nikada nije bio teži. Odabrali smo 10 najboljih radova čiji će nosioci imati priliku da prvi pogledaju film Kako da dresirate svog zmaja 2 na premijeri, 14. juna u 15h u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Imena dobitnika po dve karte za film su:

1.       Alen Dragojević

2.      Anastasija Jamrik

3.      Mateja Lončar

4.      Nevena Vujanić

5.      Predrag Miljković

6.      Sanja Majkić

7.      Una Todorović

8.      Đorđe Dunimagloski

9.      Nevena Živanović

10.   Vojin Stojadinović

Dobitnici su pozvani da donesu svoje radove na premijeru filma, kada će specijalni žiri odlučiti ko osvaja prvo, drugo i treće mesto.

Glavna nagrada je specijalni „Kako da dresirate svog zmaja 2“ dušek za vodu za nosioca rada, a drugo i treće mesto osvojiće poklone iz filma.

Za sve ostale nosioce radove pripremili smo utešne nagrade u vidu ulaznica za film. Dobitnici će biti obavešteni putem e-mejl adresa u četvrtak 12.06. do 17h, a film će imati priliku da pogledaju sledeće nedelje u zakazanom terminu.

MCF MegaCom Film i Radio Novosti se zahvaljuju svima koji su učetsvovali u konkursu.

Hvala vam što volite Zmajeve!

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.