Rezultati X-MEN FAN ART KONKURSA

Završen je X-MEN FAN ART KONKURS u kome su imali priliku da učestvuju svi fanovi filmskih i strip serijala X-men. 

Nagrada za najbolji FanArt je SSD hard disk HyperX 3K od 120 GB, a autori najboljih radova nagrađeni su ulaznicama za premijeru filma “X-men: Dani buduće prošlosti”

Uzimali smo u obzir radove koji su ilustracije u vidu stripa, filmskog plakata, filmske scene, ali i originalno dizajniranih razglednica, nalepnica, majica, skejtbordova, nacrta za grafite ili street art – bilo šta što autora ili autorku inspiriše da X-men svet prenese u svet u kojem živimo.

Vladimir Vesović, poznati strip autor, pedagog i predavač u školi stripa i ilustracije „Đorđe Lobačev“, izabrao je najbolji rad, čiji će autor biti nagrađen vrednim poklonom – SSD diskom HyperX 3K od 120 GB. HyperX 3K na najbolji način poboljšava performanse računara  – ubrzava učitavanje aplikacija i prenos velike količine podataka, a posebno koristi fanovima kompjuterskih igara jer znatno unapređuje gejmersko iskustvo.

Dobitnik glavne nagrade – SSD hard disk HyperX 3K od 120 GB je:

Aleksandar Obradović

Autori najboljih radova koji su nagrađeni ulaznicama za premijeru filma “X-men: Dani buduće prošlosti”,

21. maja u 20h u bioskopu “Cineplexx Ušće Shopping Center” su:

Adam Mudrinic

Damir Redzepagic

Ivana Paunovic

Jovan Mladenovic

Katarina Kaya Kulundzic

Marjan Stosic

Milica Mastelica

Milos Zivkovic

Miodrag Pejic

Nemanja Calic

Sandra Boric

Molimo dobitnika SSD hard diska HyperX 3K od 120 GB da nam se radi preuzimanja nagrade javi na e-mail adresu: lina.boskovic@mcf.rs

Dobitnici karata za premijeru mogu preuzeti svoje ulaznice u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, najkasnije 45 pre početka projekcije.

“X-men: Dani buduće prošlosti” je najveća priča o X-men junacima do sada! X-men tim bori se za opstanak mutanata, a jedinu pomoć pronalaze u prošlosti. U susretu sa sobom iz mladosti, oni će menjati prošlost kako bi spasili budućnost.

Ovo je nastavak filmova „X-men: Prva klasa“ i „X-men: Poslednje uporište“, u kome uloge ponavljaju dobro poznati glumci iz oba dela. Vulverina igra Hju Džekmen, Dženifer Lorens ponovo se pojavljuje kao Mistik, Juan Mekelen i Patrik Stjuart igraju starijeg Magneta i Čarlsa Ksavijera, dok mlađeg Magneta i profesora X igraju Majkl Fasbender i Džejms Mekavoj. U filmu igraju i Hale Beri, Ana Pakin, Elen Pejdž, Danijel Kudmor, Šon Ašmor, Nikolas Holt i Lukas Til. Novi članovi sjajne ekipe su Piter Dinklidž (Igra prestola) i francuska zvezda Omar Si (Nedodirljivi), kao i Bobo Stjuart, Fan Bingbing, Adan Kanto, Evan Peters i Džoš Helman.

 

Ilustracija dobitnika glavne nagrade, Aleksandra Obradovića

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.