SAMO ZA FANOVE ČARLI BRAUNA I SNUPIJA: STIGAO JE NOVI TREJLER!

Snupi i Čarli Braun – film o Klinjama 3D, u bioskopima od 5. novembra

Čarli Braun i mala crvenokosa devojčica. To je priča o neuzvraćenoj ljubavi koja je duboko dirnula generacije fanova Snupija, a sada je poslužila i kao osnova za novu animiranu 3D avanturu Snupi i Čarli Braun – film o Klinjama, koja će se pojaviti u bioskopima od 5. novembra.

Najpoznatiji bigl na svetu – Snupi i studio 20th Century Fox su nam probudili znatiželju slikama i trejlerima u poslednjih par meseci, ali niko od njih nije objavio uvid u samu priču. Sada, u novom trejleru, izneta je cela priča. Snupijeva ekipa se ne upušta u epsku avanturu ili putovanje van njihovog komšiluka. Umesto toga, priča se fokusira na novu komšinicu Čarlija Brauna, malu crvenokosu devojčicu. Višegodišnji gubitnik Čarli Braun je duboko dirnut nakon što se mala crvenokosa pojavila u komšiluku i obećava sebi: “Ovoga puta, stvari će biti drugačije”.

Trejler izgleda kao da film dolazi iz mašte Čarlsa Šulca, ali zapravo, iza njega stoji tim pisaca, među kojima su i Šulcov sin i unuk – Kreg i Brajan. Trejler je pun podsetnika koje će fanovi Snupija prepoznati, poput onih da je Čarli Braun najgori igrač u maloj bejzbol ligi ili da Pepermint Peti uvek spava u školi. S druge strane,  mnoge karakteristične Snupijeve metafore su osvežene i prilagođene za novu publiku.

Snupi i Čarli Braun su oduvek bili zajedno, ali Snupi je uvek tretirao Čarlija kao slugu i retko kad bi mu pomagao. Međutim, u filmu koji nam stiže ove jeseni, stvari se menjaju. Trejler obiluje scenama Snupijeve rastuće frustracije dok pokušava da pomogne Čarliju Braunu da se “promeni i postane pobednik”.

Studio Blue Sky Animation obuhvatio je gotovo sve dobro u vezi sa Šulcovim originalnim umetničkim delom. Uživajte u novom trejleru Snupi i Čarli Braun – film o Klinjama 3D putem linka. Vratiće vas u detinjstvo.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.