SARA JOVANOVIĆ, IVAN ZEKIĆ I ANICA DOBRA NA PREMIJERI FILMA KOD KUĆE 3D

Održana premijera sinhronizovane 3D avanture Kod kuće
Na ljubičastom tepihu – Sara Jovanović, Ivan Zekić, Marko Marković, Anica Dobra i Marko Kon

Proteklog vikenda održana je premijera dugoočekivanog novog filma studija DreamWorks „Kod kuće 3D“ u bioskopu Cineplexx Delta City. Premijera filma je bila u znaku ljubičaste boje, a ekipa koja je radila sinhronizaciju animirane komedije družila se sa brojnim obožavaocima ispred bioskopske sale. Na ljubičastom tepihu pored Sare Jovanović, Ivana Zekića, Anice Dobre, Marka Markovića, Marka Kona i Jane Maričić prodefilovali su i učesnici TV šou programa ,,Pinkove zvezdice”.

Najveću euforiju svojom pojavom na ljubičastom tepihu izazvala je pevačica Sara Jovanović, koja je dala glas glavnoj junakinji Dari Tip Tuči. Rame uz rame sa Anicom Dobrom koja je u filmu pozajmila glas Darinoj mami Lusi, strpljivo je davala autograme obožavaocima.

U animiranoj komediji „Kod kuće 3D“ upoznajemo ljubičaste vanzemaljce koji krstare nepredvidivim svemirom u potrazi za novim domom. Preterano optimistična i pomalo nesposobna vanzemaljska rasa Buv, koju predvodi Kapetan Smek (Marko Marković), beži od smrtnih neprijatelja i dospeva na Zemlju. Ubeđeni da čine uslugu ljudskoj rasi, počinju da iseljavaju ljude sa Zemlje. Međutim, snalažljiva devojčica Dara (Sara Jovanović) uspeva da izbegne zarobljavanje. Dok beži, društvo joj pravi prognani Buv pod imenom Ou (Ivan Zekić), koji je slučajno obavestio smrtne neprijatelje vanzemaljce da se Buv rasa krije na Zemlji. Neobičan dvojac upušta se u avanturu svog života, jer su svesni da je na kocki više od intergalaktičkih odnosa.

DreamWork je režiju ostvarenja „Kod kuće 3D“ poverio Jani Maričić, dok je izvršni producent Marko Kon.

Najmlađi koji su propustili premijeru, mogu da upoznaju Oua i vanzemaljsku rasu Buv i u narednom periodu jer se sinhronizovani 3D film „Kod kuće“ nalazi na repertoaru bioskopa širom Srbije.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.