Snima se misteriozni triler „Bekstvo iz lavirinta“

Objavljene su prve fotografije iz filma 

 

U toku je snimanje filma „Bekstvo iz lavirinta“, misterioznog, naučno-fantastičnog trilera zasnovanog na istoimenom bestseleru autora Džejmsa Dašnera.

Priča je smeštena u mračnu, postapokaliptičnu budućnost. Mladi junak, Tomas, iznenada se nađe u nepoznatom okruženju, u grupi mladih ljudi, bez sećanja na život koji je tome prethodio. Ubrzo shvata da se svi nalaze u velikom lavirintu, i pridružuje se organizovanoj grupi „begunaca“ kojima je cilj da pronađu izlaz iz lavirinta i strašnog života na koji su ih prisilili.

Dašnerov roman objavljen je 2009. godine i odmah je izazvao odlične reakcije publike i kritike. Studio „20th Century Fox“ započeo je snimanje filma zasnovanog na romanu u maju 2013. a očekuje se da će se u bioskopima pojaviti u februaru 2014. godine.

Ulogu Tomasa igra Dilan O’Brajen, koji je iskustvo stekao ulogama u televizijskoj seriji „Teen Wolf“, a igra i jednu od uloga u komediji „Mlađi referenti“ koja se trenutno nalazi na bioskopskom repertoaru. U ostalim ulogama su Kaja Skodelario, poznata iz serije „Skins“ i po ulozi u videu Robija Vilijamsa za pesmu „Candy“, i Tomas Brodi-Sangster, koji trenutno igra u seriji „Igra prestola“, a poznat je i po ulozi u filmu „U stvari ljubav“.

Pogledajte fotografije ovde http://on.fb.me/168jfap

 

 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.