Srpska premijera dugoočekivanog filma Planeta majmuna – Revolucija je nažalost otkazana.

Posetioci će biti u prilici da film pogledaju u bioskopu Fontana

Zbog jakog nevremena koje je sinoć zahvatilo Beograd, srpska premijera dugoočekivanog filma Planeta majmuna – Revolucija je nažalost otkazana.

I pored velike želje da organizujemo spektakularnu premijeru svetskog blokbastera Planeta majmuna – Revolucija na KK terenima Crvena Zvezda na Kalemegdanu, na specijalnom platnu veličine 80 kvadratnih metara uz besplatne kokice i Booster osveženje, vremenski uslovi to nikako nisu dozvoljavali, pa je bilo neizbežno i prinudno da premijeru na otvorenom ipak otkažemo.

Dobitnici karata preko medija kao i posetioci koji su kupili karte preko www.eventim.rs za premijeru filma Planeta majmuna – Revolucija koja je sinoć trebalo da bude održana na Kalemegdanu  moći će da pogledaju isti film u bioskopu Fontana u narednih 7 dana.

Kupljene ulaznice se takodje na blagajnama eventima mogu vratiti uz refundaciju novca.

Deset godina nakon što je katastrofalan virus pokosio ljudsku populaciju, šačica preživelih ljudi preti da ih ugrozi. Nakon kratkotrajanog mira, dve strane će se naći na ivici rata koji će odrediti dominantnu vrstu na planeti. Rivs i odlična glumačka ekipa koju je okupio, uvešće vas u potpunosti u svet majmuna. U borbi u kojoj su suprotstavljeni čovek protiv majmuna glavne uloge igraju Geri Oldman, Džejson Klark, Džudi Grir i Endi Serkis.

Publika širom zemlje već može da pogleda film „Planeta majmuna- Revolucija“  u 2D i 3D tehnici koji se trenutno nalazi u našim bioskopima.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.