Sutra premijera filma „Pijev život 3D“

Spektakularno ostvarenje oskarovca Anga Lija, “Pijev život 3D” sutra će premijerno biti prikazano u domaćim bioskopima.

Ova epska avantura nominovana je za Zlatni globus i to u kategorijama: najbolji film, najbolja režija i najbolja muzika, a kritičari ovaj film svrstavaju među favorite i za predstojeću dodelu Oskara.

Povodom premijere filma „Pijev život 3D“, 18. decembra biće organizovan i najveći filmski tweetup u Srbiji – korisnici društvene mreže Tviter okupiće se u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu, „Arena Cineplex” u Novom Sadu i “Vilin Grad“ u Nišu. Više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na društvenim mrežama MCF MegaCom Filma.

Film koji govori o velikim idejama – veri, nadi i borbi za opstanak, zasnovan na istoimenom romanu poznatog kanadskog pisca Jana Martela, i prati magično putovanje mladića iz Indije, Pija. Nakon brodoloma tankera koji je između ostalog, prevozio i divlje životinje, Pi uspeva da se popne na čamac u kome se nalaze bengalski tigar i zebra. Film prati nekoliko meseci tokom kojih se Pi bori za opstanak na okeanu, suočen sa divljom životinjom i nepreglednim vodenim prostranstvom.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.