Sutra “Turbo” dan u bioskopu “Cineplexx Delta City”

Povodom pretpremijere filma “Turbo 3D” sutra će u bioskopu “Cineplexx Delta City” biti organizovan “Turbo” dan, a glumci koji su pozajmili glasove junacima filma, družiće se sa publikom u bioskopima “Kolosej” i “Cineplexx Delta City”.
Marko Šelić Marčelo, Marko Janketić, Milan Antonić i Jelena Stojiljković predstaviće se publici bioskopa “Kolosej” po završetku projekcije u 12h, zatim u bioskopu “Cineplexx Delta City” na kraju projekcije u 13h i na početku projekcije u 15h.

U okviru “Turbo” dana u “Cineplexx-u Delta City” ove subote od 14 do 17h, biće organizovane i zabavne aktivnosti inspirisane filmom, u kojima će učesnici moći da osvoje sjajne nagrade.

Trka u džakovima za najmlađe po specijalnoj Turbo stazi samo je jedna od zabavnih igara u kojima će se takmičiti učesnici. Svaki džak nosiće obeležje junaka filma “Turbo 3D”, odnosno specijalne puževe kućice. U igri “Pit stop” učesnici će pomoći glavnom junaku filma, Turbu,  da se bolje pripremi za trke, tako što će sklopiti njegovu jedistvenu trkačku kućicu od zadatih delova, dok je u igri “Prepoznaj trkače” cilj da što pre prepoznaju junake filma “Turbo 3D” i povežu sa timom kom ovi trkački puževi pripadaju.

Posetiocima bioskopa “Cineplexx Delta City” će osim ovih, biti dostupne i video igre na konzolama “ComputerLand-a”. Celokupan program pratiće i “Turbo” crtaonica.

Najbolji takmičari osvojiće nagrade iz filma “Turbo 3D”, a sve učesnike očekuje sjajna zabava uz  program koji će voditi stručni tim animatora iz centra za animaciju dece “Čigra igra”.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti preko Facebook stranice Cineplexx Srbija ili na licu mesta, 17. avgusta od 13:30h.

“Turbo 3D”, nova animirana komedija autora hit filmova “Kung Fu panda”, “Madagaskar” i “Kruds”, prati  običnog baštenskog puža koji ima neverovatan cilj: da postane svetski šampion u trkama. Reč “sporo” ne postoji u rečniku ovog upornog puža željnog avanture. Odlučan u ideji da se ubrza po svaku cenu on stavlja svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki i nijedan sanjar premali. Osim pomenutih glumaca, junacima filma glasove su pozajmili i: Dragan Mićanović, Bojana Stefanović, Nenad Ćirić, Ivan Zekić, Miloš Samolov, Bojan Krivokapić, Marko Živić, Tomaš Sarić, dok je reditelj sinhronizacije Miloš Paunović.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.