Svetska premijera filma “Vulverin 3D” sinoć održana u Londonu

“Vulverin 3D” sinoć je premijerno prikazan u Londonu. Spektakularnoj premijeri na Empajer Lester Skveru prisustvovala je celokupna ekipa koja je radila na filmu. Famke Jansen, Rila Fukušima i Tao Okamoto blistale su u glamuroznoj toaleti, ali je gromoglasnim aplauzom fanova bio pozdravljen Hju Džekmen koji je na crveni tepih izašao iz belog Audija. Reditelj Džejms Mengold i glumci Vil Jun Li i Hirojuki Sanada takođe su bili prisutni, a Hjua Džekmena podržala je i supruga Debora Li Fernes. 

Dan ranije, 15. jula, u okviru promotivne turneje povodom filma “Vulverin 3D”, ekipa filma je posetila Južnu Koreju, gde je održana konferencija za novinare. Hju se tom prilikom našalio da Vulverin ipak nije lik u kome želite da ostanete nakon snimanja, jer opaki mutant sa metalnim kandžama nije nešto što biste poneli kući, svojoj ženi.

Pogledajte fotografije sa premijere: http://on.fb.me/10ZI4a7

“Vulverin 3D” je šesti nastavak serijala”X-Men”, i nezavistan nastavak filma iz 2009. godine, „X – Men poreklo: Vulverin”. Film je zasnovan na strip-izdanju Frenka Milera i Krisa Klermona iz 1982. godine.

Ova epska avantura vodi Vulverina u savremeni Japan. U ovom nepoznatom svetu on se suočava sa svojim arhi-neprijateljem u bici na život i smrt koja će ga zauvek promeniti. Ranjiv po prvi put, Vulverin se suočava ne samo sa smrtonosnim samurajskim čelikom, već i sa samim sobom. Iz unutrašnje borbe protiv sopstvene besmrtnosti on izlazi moćniji nego ikada pre.

Pogledajte dva nova inserta iz filma:

“Vulverin 3D”, domaćoj publici premijerno će biti prikazan 24. jula u “Multipleksu Kolosej” u Beogradu i bioskopu “Vilin Grad” u Nišu. Na redovnom repertoaru domaćih bioskopa film će se naći od 25. jula.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.