TELEGRAF I ŠPIJUNI VAS VODE NA EXIT

Kreirajte svoju Špijunsku indentifikaciju i osvojite karte za najveći muzički festival!

Novi film Špijuni proglašen je komedijom godine, publika i kritika ga obožavaju. Ovo ostvaranje je u domaćim bioskopima od 4.juna i povodom toga odlučili smo da vas nagradimo sa dve četvorodnevne karte za Exit festival kao i ulaznicama za film Špijuni.

Kako bi učestvovali u igri potrebno je da putem aplikacije „Postani špijun“ kreirate svoj špijunski identitet i tu fotografiju pošaljete na mejl pr@mcf.rs

Fotografije će biti objavljene u posebnom albumu na Facebook stranici Telegraf.rs. Potrebno je da se tagujete i pozovete svoje prijatelje da lajkuju. Fotografije će biti postavljane u četvrtak (11.6.) dok glasanje traje do ponedeljka (13.6.) u 12h. Onaj ko ima najviše lajkova na svojoj fotografiji dobiće dve karte za Exit festival.

Srećno špijuniranje.

 

Najbolji špijuni u komedijama

Na prvi pogled, lista filmova koja obrađuje špijune i komedije deluje usko specijalizovana, ali kroz istoriju se potvrđuje da ova vrsta ostvarenja mogu biti zaseban žanr. Pogledajte listu najboljih špijuna u komedijama, odnosno najboljih komičara među špijunima.

5. Casino Royale

Ovde se ne radi o novijem Džejms Bondu u kom se pojavljuje Lazar Ristovski, već o klasiku iz 1967. godine. Glumačku ekipu činili su Piter Selers, Vudi Alen i neponovljiva Ursula Anders. U filmu se pojavljuje čak šest različitih Bondova što je dovelo do toga da film bude više komedija nego akcija.

4. Top secret!

Definitivno jedna od najboljih parodija ikada snimljenih i film koji je lansirao karijeru Val Kilmera. Sredinom osamdesetih, filmovi koji ismevaju aktuelne hitove su bili veoma popularni, pa ne čudi veliki uspeh ovog ostvarenja.

3. Burn After Reading

Braća Koen su za svoju crnohumornu komediju o špijunima angažovali poznate glumce poput Džona Malkoviča, Breda Pita i Džordža Klunija. Na taj način, ova zanimljiva priča je postala još atraktivija i doživela veliki uspeh među gledaocima.

2. Austin Powers

Sve suprotno od Džejmsa Bonda je Majk Majers u filmu „Ostin Pavers“. Hipster i tajni špijun biva zamrznut  krajem 1960. godine i vraća se u akciju 30 godina nakon toga. Komedija je za koju se može reći da nosi kultni status.

1. Spy

Film koji je nedavno objavljen i već je dobio epitet „komedija godine“. Beleži ogromne uspehe u bioskopima širom sveta. Tome najviše doprinose odlične uloge Džejsona Stetama i Džuda Loa, dok se Melisa Mekarti odlično snašla u roli špijuna.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.