POGLEDAJTE TREJLER ANIMIRANE “KOMEDIJE ZAŠTO (NI)SAM POJEO SVOG TATU”

Da li ste spremni za humor praistorijskih ljudi?
„Zašto ni(sam) pojeo svog tatu“ od 9. aprila u bioskopima!

Sinhronizovana animirana komedija „Zašto ni(sam) pojeo svog tatu“ vraća nas u period pre dva miliona godina, kada je odmah nakon ručka, mladi primat po imenu Edvard pao sa stabla. Kako bi preživeo, Edvard se uspravlja i izmišlja hodanje na dve noge, a nakon nekog vremena udvostručuje svoju genijalnost – izmišlja vatru, lov, moderne stanove, ljubav i nadu…Publika će biti u prilici da uživa u Edvardovim avanturama od 9. aprila u bioskopima širom zemlje.

Animirani film neobičnog naziva „Zašto ni(sam) pojeo svog tatu“ (Pourquoi j’ai pas mangé mon père), producirao je tim filma nagrađenog Oskarom “Beleville Rendezvous”.

Radnja filma je nastala na osnovu engleskog romana “Evolution Man”, a prikazuje borbu male grupe primata u severnoj Africi dok pokušavaju da drže korak ispred majke prirode. Grupa praistorijskih ljudi ima mnogo istih briga koje imamo danas: pronalaženje savršene pećine za celu porodicu (nadajmo se bez medeveda), čuvanje uspešnog braka i sastavljanje kraja sa krajem kada “Tata” slučajno zapali obližnju šumu.

U ovom jedinstvenom, maštovitom i interesantanom ostvarenju bioskopska publika širom zemlje biće u prilici da uživa nesmetano od 9. aprila, jer je film „Zašto ni(sam) pojeo svog tatu“ sinhronizovan na srpski jezik.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.