Trejler za film ,,Krive su zvezde” ima najviše lajkova u istoriji YouTube-a

Skoro 280 000 lajkova! 

Zvanični internacionalni trejler za film ,,Krive su zvezde”, od januara kada je postavljen na YouTube pa sve do danas, pregledalo je preko 17 miliona ljudi, a ima skoro 280 000 lajkova.


Trejler za film ,,One Direction – 1D: Ovo smo mi, koji je do skoro bio najpopularniji trejler na YouTube-u, sada zauzima drugo mesto sa 272 000 lajkova. Takođe, tizer trejler za hit film ,,Iron man 3”, ima oko 58 miliona pregleda, ali je zato lajkovan 182 000 puta.

Međutim, ovo možda i nije iznenađenje s obzirom na veliko interesovanje koje je izazvala  knjiga Džona Grina po kojoj je i napisan film. Od kada je knjiga izdata 2012. godine,  magazin TIME je imenovao najboljom knjigom godine (u žanru – fikcija): „Gotovo genijalno… Ma potresno… Neustrašivo suočavanje s moćnom, nezamršenom, nimalo ironičnom emocijom.“
New York Times proglasio je ovo književno ostvarenje bestselerom broj jedan: ,,Grin nam pokazuje pravu ljubav, dvoje tinejdžera koji prihvataju jedno drugo u ponižavajućim fizičkim i emotivnim iskušenjima – i to je romantičnije od ma kakvog zalaska sunca na plaži.“

Knjiga koja je rasplakala svet  je izdata i na srpskom jeziku u izdanju izdavačke kuće Urban Reads.

Svet gledamo kroz oči šesnaestogodišnje Hejzel (Šejlin Vudli) koja boluje od raka i zbog roditelja kreće na terapiju u Grupu za podršku mladima obolelim od raka. Nimalo oduševljena tom idejom, devojka čiji društveni život do tada nije ni postojao, upravo na mestu na kojem svi pričaju o svojoj usamljenosti i životnim nedaćama doživljava pravu ljubav nakon što upozna sedamnestogodišnjeg bivšeg košarkaša Ogastusa (Ensel Elgort).
Hejzel i Gas su dvoje neverovatnih tinejdžera koji dele sličan smisao za humor, prezir prema konvencionalnom i zajedno se neustrašivo suočavaju sa nezamršenom, nimalo ironičnom emocijom. Njihova iskrena, prava ljubav prosvetljuje.

Film ,,Krive su zvezde” u bioskopima širom zemlje kreće sa prikazivanjem od 12. juna.

 


 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.