Trenirajte kao Vulverin!

Povodom premijere filma “Vulverin 3D”, koja će se održati 24. jula u domaćim bioskopima, distributerska kuća MCF MegaCom Film vam pruža jedinstvenu priliku da trenirate kao Vulverin!

Najpoznatiji junak “X-Men” serijala je neuništivi superheroj neverovatne snage i moćnih fizičkih sposobnosti! Za Vulverina, ulogu koju igra već 13 godina, Hju Džekmen nikada nije prestajao da se sprema. On svakodnevno trenira i održava svoju superherojsku kondiciju uz pomoć poznatog trenera Majkla Rajana.

Pošaljite fotografiju vaše najbolje Vulverin poze na adresu vulverin@mcf.rs do četvrtka, 25. jula i možete da osvojite priliku da saznate kako je biti Vulverin na jedan dan. Specijalni trening po pravilima Majkla Rajana, koji će se održati u “Muscle Planet Gym-u” u petak 26. jula, osvojiće desetoro učesnika čije fotografije, odnosno poze, budu izglasane kao najbolje. O pobednicima odlučuje tim MCF MegaCom Filma.

 

 

 

 

 

 

Šesti nastavak “X-Men” serijala – “Vulverin 3D”, odvodi Vulverina u savremeni Japan. U ovom nepoznatom svetu on se suočava sa svojim arhi-neprijateljem u bici na život i smrt koja će ga zauvek promeniti. Ranjiv po prvi put, Vulverin se suočava ne samo sa smrtonosnim samurajskim čelikom, već i sa samim sobom. Iz unutrašnje borbe protiv sopstvene besmrtnosti on izlazi moćniji nego ikada pre.

Na redovnom repertoaru domaćih bioskopa “Vulverin 3D” će se naći od 25. jula.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.