“Trke Turbo puževa” 10. avgusta u “Ušće Shopping Center-u”

Animirana komedija “Turbo 3D” u domaće bioskope stiže 17. avgusta, a kao zagrevanje, distributerska kuća MCF MegaCom Film 10. avgusta, organizuje “Trke Turbo puževa”. U glavnom atrijumu “Ušće Shopping Center-a”, ove subote od 15 do 17h biće organizovane trke u džakovima za najmlađe.
Svaki džak nosiće obeležje junaka filma “Turbo 3D”, odnosno specijalne puževe kućice. Brzina će, osim u ovim neobičnim trkama, imati važnu ulogu i u drugim igrama koje će se ocenjivati. Učesnici će sklapati Turbo slagalicu u igri “Ubrzanje”, dok je u igri “Okupi svoj tim” cilj da što pre pronađu kartice sa Turbo puževima koji čine njihov tim, tim “Trkačkih puževa”.

Pokloni iz filma “Turbo 3D” i karte za pretpremijeru osvojiće najbolji takmičari, a sve učesnike očekuje sjajna zabava uz  program koji će voditi stručni tim animatora iz centra za animaciju dece “Čigra igra”.

Svi zainteresovani mogu od danas da se prijave putem poruke na Facebook stranici MCF MegaCom Filma ili na licu mesta, 10. avgusta od 14:30h.

Turbo je običan baštenski puž koji ima neverovatan cilj: da postane svetski šampion u trkama. Reč “sporo” ne postoji u rečniku ovog upornog puža željnog avanture. Odlučan u ideji da se ubrza po svaku cenu on stavlja svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki i nijedan sanjar premali.

“Turbo 3D” će biti sinhronizovan na srpski, a junacima filma glasove su pozajmili Marko Janketić, Dragan Mićanović, Marko Šelić Marčelo, Bojana Stefanović, Nenad Ćirić, Ivan Zekić, Miloš Samolov, Milan Antonić, Bojan Krivokapić, Marko Živić, Tomaš Sarić, Jelena Stojiljković, dok je reditelj sinhronizacije Miloš Paunović.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.