“Turbo 3D” premijerno prikazan u Španiji

“Turbo 3D”, najnoviji film studija “DreamWorks Animation” juče je premijerno prikazan u Barseloni. Premijeri su pristustvovali glumci koji su junacima pozajmili glasove – Rajan Rejnolds, Semjuel L. Džekson, Majkl Penja, reper Snup Dog i reditelj filma Dejvid Soren. Film i kolege je podržao i Ben Stiler, čiji novi film “Tajni život Voltera Mitija” u domaće bioskope stiže početkom sledeće godine.
Prisutne je obradovao nastup Snup Doga, koji je za ovaj film snimio pesmu “Let the Bass Go”. U filmu, Snup Dog igra Facu, superkul trkačkog puža, kome će u domaćoj verziji sinhronizacije glas pozajmiti Marko Šelić Marčelo.

Pogledajte fotografije sa premijere: http://on.fb.me/139fAwX

“Turbo”, nova 3D komedija autora filmova “Madagaskar” i “Kung Fu Panda”, prati običnog puža koji se usudio da sanja velike i brze snove! Nakon neobične nesreće, Turbo dobija moć da bude super brz i njegovi snovi dobijaju novu dimenziju, dok se upušta u neverovatnu avanturu kako bi postigao naizgled nemoguće – da se trka protiv slavnog trkača Gi Ganjea. Uz pomoć svoje vešte ekipe puževa iz kraja, ovaj junak bez mnogo šansi staviće svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki, i nijedan sanjar premali.

U domaće bioskope, sinhronizovani “Turbo 3D” stiže 22. avgusta.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.