“Turbo 3D” pretpremijerno od 17. avgusta

“Turbo 3D”, novo ostvarenje autora filmova “Madagaskar “, “Kung Fu Panda” i “Kruds”, pretpremijerno će se prikazivati u domaćim bioskopima od 17. avgusta. Na redovnom bioskopskom repertoaru film će se naći od 22. avgusta.
Turbo je običan baštenski puž koji ima neverovatan cilj: da postane svetski šampion u trkama. Reč “sporo” ne postoji u rečniku ovog upornog puža željnog avanture. Odlučan u ideji da se ubrza po svaku cenu, on stavlja svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki i nijedan sanjar premali.

Poznati mladi glumac Marko Janketić pozajmljuje glas glavnom junaku porodične avanture “Turbo 3D”. Marku se najviše dopala neobična priča filma:

“Za mene je sinhronizacija ovog filma bila prava avantura. Upoznavanje lika kao što je Turbo je potpuno drugačije iskustvo i nemam često priliku da igram ovakve uloge. Turbo je neko ko uspeva da svoj san pretvori u stvarnost u filmu koji je koliko zabavan i uzbudljiv toliko i poučan. Film pokazuje da za one koji se usude da sanjaju, svet može biti uzbudljiv, inspirativan i ispunjujuć.”

Bojana Stefanović u filmu igra Paz, bistru i vrlo direktnu vlasnicu automehaničarske radionice, koja tokom filma postaje velika pomoć i podrška u ostvarenju Turbovog cilja. Bojana se sjajno provela na snimanju sinhronizacije, posebno zbog uloge koju igra:

“Uživala sam na snimanju, bilo je jako zabavno! Animirani film “Turbo 3D” će sigurno biti jedan od letnjih hitova. Moj sin ima pet godina i često zajedno gledamo crtaće, znam da se ovom jako raduje. Bilo mi je naročito interesantno da sinhronizujem lik Paz, zbog njene oštrine i te izražene energije koju poseduje,” otkrila je Bojana.

U ostalim ulogama naći će se Dragan Mićanović, Marko Šelić Marčelo, Nenad Ćirić, Ivan Zekić, Milan Antonić, Bojan Krivokapić, Marko Živić, Tomaš Sarić i Jelena Stojiljković, dok je reditelj sinhronizacije Miloš Paunović.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.