U susret premijeri animiranog 3D filma „Pingvini sa Madagaskara”

Najpoznatiji pingvini na svetu stižu u naše bioskope u do sada neispričanoj avanturi koja će razotkriti njihov tajni identitet!

Mitos-travel

Povodom premijere animiranog 3D filma “Pingvini sa Madagskara” koja će se održati 22. novembra u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center od 15 do 17h, Naxi radio, Cineplexx i distributerska kuća MCF MegaCom Film pozivaju sve ljubitelje malih pernatih junaka da učestvuju u nagradnom konkursu sa temom „Pingvini sa Madagaskara – Tajni agenti u akciji”! Konkurs je otvoren do 20. novembra, a najkreativniji rad osvojiće letovanje za četvoročlanu porodicu u Grčkoj!

Sve što je potrebno je da pustite mašti na volju i nacrtate ili napravite svoje omiljene junake Pingvine od drveta, papira, plastelina, metala ili gume u bilo kojoj veličini. Nakon toga, fotografiju rada pošaljite na adresu pingvini@mcf.rs , sa naslovom „Tajni agenti Pingvini“. Pored fotografije, potrebno je navesti osnovne podatke – ime, prezime, godište deteta i kontakt telefon roditelja.

Fotografije svih radova koje stignu do 20. novembra, MCF MegaCom Film će objaviti na svojoj FB strani u posebnom albumu „Pingvini sa Madagaskara – Tajni agenti u akciji“!

Deset autora najboljih radova biće pozvano da donesu svoje radove na premijeru filma “Pingvini sa Madagskara” kada će i biti izabran najbolji rad i proglašen pobednik. Pobednike nagradnog konkursa proglasiće žiri sastavljen od glumaca koji su učestvovali u sinhronizaciji animiranog 3D filma „Pingvini sa Madagaskara“!

Glavna nagrada je letovanje za četvoročlanu porodicu u Grčkoj, koje obezbeđuje turistička agencija Mitos Travel Beograd. Drugo i treće mesto osvojiće poklone iz filma, a svi ostali finalisti dobiće po dve ulaznice za film.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.