Učestvujete u stvaranju prave karnevalske atmosfere u Beogradu!

Prava karnevalska atmosfera u Ušću


Povodom animiranog filma „Rio 2“ MegaCom Film vas poziva na karneval 12. aprila u „Ušće Shopping Center-u“! 

Direktno iz šuma Amazonije 10. aprila u bioskope širom zemlje stižu urnebesni plavi ara papagaji, spremni da nam dopuste da zavirimo u još jednu njihovu avanturu! MCF MegaCom Film i ekipa sinhronizacije filma pozivaju sve koji vole film da 12. aprila u „Ušće Shopping Center-u“ učestvuju u velikom „Rio 2“ karnevalu.

Karneval „Rio 2“ održaće se od 15 do 17 časova, a posetiocima projekcija „Rio 2“ animiranog filma pokloniće se ekipa glumaca koji su sinhronizovali film. Između projekcija posetioce će zabavljati jedinstvene plesačice samba škole Mantock iz Novog Sada, a svoje umeće pokazeće članovi kapuera Angola centara iz Beograda. 

Glavni junak Plavko, njegova lepša polovina Biserka i njihovo troje dece obećavaju nova uzbuđenja, povratak starih dragih likova, ali i novih koji će dobro nasmejati publiku širom zemlje.
Srećna plava porodica seli se iz magičnog Rio de Žaneira, gde vodi savršen život u nepoznate šume Amazonije, nakon što Biserka odluči da deca moraju da nauče da žive kao i sve prave ptice. Brojne uzbudljive avanture doživljavaju na putu, ali za najveću od svih – upoznavanje sa Biserkinom porodicom, nisu bili spremni, naročito smotani Plavko. Iako iz sve snage nastoji da se uklopi u novu sredinu, Plavko se ne snalazi najbolje. Počinje da strepi da će da izgubi voljenu i decu usled velikih izazova divljine. Pomalo komplikovanu situaciju dodatno otežavaju Biserkin otac i poznati zloća iz prvog dela, Najdžel, koji polako sprema osvetu.

Najmlađa publika širom zemlje biće u prilici da nesmetano uživa u animiranom filmu „Rio 2“ zahvaljujući sinhronizaciji, čija je režija poverena Draganu Vujiću Vujketu. Glavne uloge u sinhronizaciji ponavljaju glumci iz spektakularnog prvog dela – Dragan Mićanović daje glas Plavku, Ana Sofrenović dočarala je Biserku, dok Bojan Žirović igra zloću Najdžela.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.