Upoznajte Elizabet Šo

Objavljen je novi viralni video za film “Prometej 3D” koji nam predstavlja Elizabet Šo, lik koji u filmu tumači Numi Rapas.

Nakon androida Dejvida, kog smo imali prilike da upoznamo u jednom od prethodnih promotivnih videa za film “Prometej 3D”, sada nam se predstavlja Elizabet Šo. Švedska glumica Numi Rapas, koja igra doktorku Šo, domaćoj publici poznata je po ulozi Lizbet Salander u “Milenijum” trilogiji, ali i po ulozi u filmu “Šerlok Holms: igra senki”.

Doktorka Elizabet Šo je jaka, uporna naučnica koja je rešena da pronađe naš početak i one koji su odgovorni za naš nastanak.

Ona i njen partner, Čarli Holovej, motivisani različitim potrebama, vode ekspediciju u nepoznate delove univerzuma. Šo je želi da upozna „bogove“ i tako napravi korak bliže prema svojim tradicionalnim religioznnim uverenjima, dok Holovej traga za raskrinkavanjem religioznih teorija o nastanku života. Radeći kao arheolozi, oboje su naišli na piktograme koji upućuju na istu lokaciju u dalekom svemiru i koje su shvatili kao poziv na misiju.

U datom videu prikazan nam je jedan od snimaka kompanije “Vejland industris” od koje Šo traži pomoć u realizaciji misije. Ova, kao i sve druge, kako saznajemo, svakdonevne aplikacije Elizabet Šo za pomoć, “Vejlan” korporacija očigledno čuva u svojoj datoteci.

Naučnofantastični film Ridlija Skota, “Prometej 3D” naći če se u bioskopima od 7. juna.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.