Uzbudljiva detektivska priča za decu „Koko i duhovi“ u bioskopima od 24. januara

Iz Hrvatske stiže hit zasnovan na romanu

„Koko i duhovi“, uzbudljiva detektivska priča o dečaku Kokou i njegovoj grupi drugara koji neguju prijateljstvo, ali i avanturistički duh, naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru od 24. januara.

Ovaj film, zasnovan na istoimenom romanu za decu autora Ivana Kušana i veliki bioskopski hit u Hrvatskoj, prati avanture dečaka Kokoa koji se sa roditeljima useljava u novi stan. Tu je nekad živeo Vincek, stari škrtac čija je smrt obavijena tajnom. Koko se upušta u opasnu istragu zajedno sa svojom sestrom Maricom, vernim psom Carem i zabrinutim roditeljima.

Dečak i njegovi prijatelji pokušaće da saznaju da li duhovi zaista postoje, te zašto pokušavaju da oteraju Kokoa i njegovu porodicu. U burnom raspletu ove detektivske priče saznaćemo da li će Koko i njegovi drugari uspeti da reše zagonetku pre odraslih.

Reditelj ovog ostvarenja, Daniel Kušan, rođen je 25. januara u 1975, u Zagrebu. Poznat je kao reditelj, glumac i scenarista. Ima već 11 filmova iza sebe, te nekoliko nagrada, od toga dve za režiju filma „Koko i duhovi“. Njegov otac je još pre pola veka napisao istoimenu knjigu, koja i danas osvaja mladu publiku, te je ovaj film zaokružio celu detektivsku priču.

Trenutno je u toku snimanje nastavka priče o Kokou, „Zagonetni dečak“, a u planu je da se o ovom junaku i njegovim drugarima snime ukupno 4 filma.

Pogledajte trejler za film “Koko i duhovi”

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.