Vikend zagrevanje za 7. KIDS FEST

Zabavni program 15. i 16.  oktobra


 

Pred početak 7. Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA biće organizovan zabavni program:  15. oktobra u šoping-molu  „Ušće Shopping Center“ i 16. oktobra u šoping-molu „Delta city“.

U okviru vikend zagrevanja za 7. KIDS FEST 15. oktobra od 12 do 16 časova u šoping-molu  „Ušće Shopping Center“ posetioci i posetiteljke moći će da dobiju sve informacije o festivalu, a mališane očekuje zabavni program.  U programu učestvuju animatori iz Centra za animaciju dece „Čigra igra“ i dečije igraonice „Dexy Co“, predstavnici crtaonice „Extra tropic trade“, kao i stručnjaci iz škole glume  „Studio 1“.

U šoping-molu „Delta city“ KIDS FEST zagrevanje biće 16. oktobra od 12 do 16 časova. Pored animatora iz „Čigre igre“ i predstavnika crtaonice „Extra tropic trade“ u programu učestvuju i predstavnici sportskog kluba „Arena No1“ i mađioničari.

KIDS FEST biće svečano otvoren 17. oktobra u Domu sindikata u Beogradu u 11 časova i 30 minuta.

Festival će se održati od 17. do 23. oktobra u Beogradu i Novom Sadu. U istom periodu ovaj festival će se održati i u Banjaluci, a paralelno ili u toku narednih meseci, tradicionalno će biti održan i u preko 30 gradova u Srbiji.

U Beogradu se ovaj festival najboljih svetskih filmskih ostvarenja za decu održava u Domu sindikata, i bioskopima „Roda Cineplex“, „Multiplex Kolosej“ i „Ster Cinemas“. U Novom Sadu pozornica KIDS FESTA je „Arena Cineplex“, a u Banjaluci „Multipleks Palas“.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.