Zabavna akciona komedija “Hajde da budemo panduri” u bioskopima od 23. oktobra

Pogledajte kako su posetioci reagovali na lažne policajce u poznatom šoping molu!
 

Kada najboljim prijateljima, Rajanu (Džejk Džonson) i Džastinu (Dejmon Vajans Mlađi) policijske uniforme koje su obukli zbog zabave u komšiluku, donesu (lokalnu) slavu i poštovanje, poželeće da se žurka nikada ne završi! Zabavna akciona komedija pod nazivom “Hajde da budemo panduri” (Let’s Be Cops) Luka Grinfilda stiže u domaće bioskope 23. oktobra.Tim povodom, napravili smo mali eksperiment i u lift u šoping-molu Delta City postavili dva glumca Marka Markovića i Milana Antonića, prerušena u policajce. Oni su se ponašali svakako, samo ne kao pravi predstavnici reda i zakona – skupljali su potpise za peticiju da se policajcima dozvoli nošenje duge kose, raspravljali se i zbunjivali posetioce centra. Pogledajte kako su posetioci reagovali!

Ideja za film “Hajde da budemo panduri” rodila se kad je reditelj Luk Grinfild odlučio da obuče za Noć veštica policijsku uniformu, a taj izbor je završio sa neočekivanim posledicama. “Tadašnji kostimograf mi je nabavio pravu uniformu i sa prijateljem sam šetao ulicama Los Anđelesa. Osećaj moći i autoriteta je bio neverovatan. Tada nisam bio u vezi i postalo je jako lako razgovarati sa ženama na ulicama grada”. Sa kolegom scenaristom i izvršnim producentom Nikolasom Tomasom, Grinfild je razvio ideju koja je ubrzo postala film “Hajde da budemo panduri” zahvaljujući studiju “20th Century Fox”.

U akcionoj komediji “Hajde da budemo panduri” (Let’s Be Cops) pored Džonsona i Vajansa Mlađeg, igraju i zvezda serije “Vampirski dnevnici” Nina Dobrev, Rob Rigl i izuzetni Endi Garsija.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.