ZAVIRITE U POSTAPOKALIPTICNI SVET FILMA LAVIRINT BEG KROZ ZGARISTE

Dok film ne stigne u bioskope od 17. septembra, uživajte u prvom trejleru!

 

Prošlogodišnji veliki bioskopski hit „Lavirint – Nemoguće bekstvo“, nastao po naučno- fantastičnom serijalu romana Džejmsa Dašnera, dobio je nastavak! Režiju misterioznog trilera „Lavirint: Beg kroz zgarište“ potpisuje opet reditelj Ves Bol. Brojni fanovi franšize biće oduševljeni, jer je uspeo da okupi mladu glumačku ekipu iz prvog dela koju predvode Dilan O’Brajen, Kaja Skodelario i Tomas Brodi-Sangster. Misterija se nastavlja u domaćim bioskopima od 17. septembra!

Film „Lavirint: Beg kroz zgarište“ zasnovan je na drugom delu serijala romana Džejmsa Dašnera. Nadovezujući se na kraj prvog dela, reditelj Ves Bol prati živote Tomasa (Dilan O’Brajen), Njuta (Tomas Brodi-Sangster) i Tereze (Kaja Skodelario) nakon bekstva iz divovskog Lavirinta, dalje razrađujući poreklo Lavirinta i Tomasovu ulogu u svemu tome. Priča je i dalje smeštena u mračnu, postapokaliptičnu budućnost. U novom poglavlju epske sage „Lavirint“, Tomas i „Ledinaši“ koje predvodi, moraju da se suoče sa najvećim izazovom do sada – misterioznom i moćnom organizacijom „WCKD“.

Novo poglavlje „Lavirint“ sage reditelj Ves Bol opisuje: „Priča ide u pravcu – oni izlaze iz Lavirinta, ali i dalje su izgubljeni. Intersantan koncept sa kojim sam se igrao. „Ledinaši“  ne znaju šta im sve predstoji i kako da se ponašaju. Ne treba da spasu svet, već da pronađu svoj put i otkriju kako da ga oblikuju“.

„Najbolja stvar u vezi ovog serijala je konstantna misterija. Plus, mladi likovi iz filma nemaju sećanje ko su i odakle su došli“, dodao je producent Vik Godfri.  Potraga za dokazima o „WCKD“ odvešće ih na Zgarište, opustošeni predeo ispunjen nezamislivim preprekama. Nakon što su udružili snage sa pokretom otpora,

„Ledinaši“  ulaze u borbu sa superiornim neprijateljem i otkrivaju njegove šokantne planove.Mladi glumac Dilan O’Brajen, igra glavnog junaka Tomasa, istakao je: „Pred njima se pruža ceo novi svet, koji nije istražen. I to predstavlja izazov. Više se ne radi samo o organičenom prostoru – Lavirintu koji naseljavaju mehanička čudovišta, misteriji ili prevazilaženju prepreka.

„Ledinaši“  se i dalje drže zajedno, jer veruju da samo tako mogu da prežive. Ljubitelji franšize u nastavku dobiće priliku da vide šta se desilo njihovom svetu i zašto su uopšte stavljeni u Lavirint“.

Dok se nastavak epske sage „Lavirint: Beg kroz zgarište“ ne nađe na repertoaru domaćih bioskopa, uživajte u trejleru.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.