“Planeta majmuna – Revolucija ” konačno stiže na Kalemegdan!

Zbog velikog interesovanja organizovana je dodatna projekcija filma u ponoć

Nakon dugo vremena publika ima priliku da uživa na premijeri na otvorenom, uz besplatne kokice i osveženje

Danas ćemo imati priliku da pogledamo dugo očekivanu domaću premijeru filma “Planeta majmuna – Revolucija”, za kojim nestrpljenje raste nakon što je osvojio bioskopske blagajne u Americi i zaradio odlične kritike. Projekcija filma zakazana je u bioskopu na otvorenom specijalno kreiranom za ovu priliku na Kalemegdanu, na terenima KK Crvena zvezda, u 21h.

Nakon dugo vremena ljubitelji “sedme umetnosti” biće u prilici da uživaju u premijeri filma na otvorenom, u uslovima koje zaslužuje letnji blokbaster kakav je “Planeta majmuna – Revolucija”. U letnjem bioskopu kreiranom za ovu specijalnu premijeru, postavljeno je platno veličine 80 kvadratnih metara, a sve posetioce očekuju besplatne kokice i osveženje.

Zbog velikog interesovanja, organizovana je još jedna projekcija filma Planeta majmuna: Revolucija u ponoć. Karte za premijeru filma i dodatnu projekciju zainteresovani mogu da kupe preko prodajne mreže Eventim-a po ceni od 450 dinara. Obe projekcije će se održati bez obzira na vremenske uslove.

Nakon premijere u Beogradu, publika u zemlji biće u prilici da vidi film „Planeta majmuna: Revolucija“ u 2D i 3D tehnici od 17. jula.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.