„Kruds“ pretpremijerno 16. i 17. marta

„Kruds“, nova 3D avantura studija „Dreamworks Animation“ u bioskopima će pretpremijerno biti prikazana 16. i 17. marta. Tim povodom, publika u Beogradu i Novom Sadu će ovog vikenda imati prilike da se druži sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji, ali i da uživa u zabavnim aktivnostima koje tematski prate film.

Dragan Vujić, Đurđija Cvetić, Marko Janketić, Ivana Popović, Vesna Paštrović i Stevan Piale, koji su pozajmili glasove članovima porodice Kruds, u subotu će se predstaviti publici u beogradskim bioskopima „Kolosej“, „Cineplexx Delta City“ i „Roda Cineplex“, dok će se novosadskoj publici glumci predstaviti u nedelju, u bioskopu „Arena Cineplex“.

U subotu, 16. marta od 12 do 14h mališani će moći bolje da upoznaju preistorijsku eru u kojoj žive Krudsi kroz radionicu pećinskog slikarstva u „Cinema Cafe-u“ bioskopa „Kolosej“. Ovu radionicu, kao i izložbu poznatih pećinskih crteža, koja će trajati do 23. marta, prirediće Dečiji klub Narodnog muzeja.

U nedelju, 17. marta, u 12h u Food Court-u na drugom spratu „Ušće Shopping Center-a“, najmlađi će moći da učestvuju u Kruds školicama i osvoje sjajne nagrade iz filma. Osim glumaca iz filma, društvo će im praviti i profesionalni tim animatora.

„Kruds“ je novo ostvarenje autora filmova „Madagaskar“ i „Kako da dresirate svog zmaja“. Ova saga o porodici pećinskih ljudi, smeštena je u fiktivnu praistorijsku eru. Nakon što pomeranje kontinenata izazove promenu sveta koji poznaju, ova neobična porodica kreće na putovanje i osvajanje predivnih, ali ponekad i zastrašujućih novih predela. Njima se na putovanju pridružuje Gaj, šarmantni mladić koji će im pomoći da savladaju strahove i upuste se u nove avanture. Dok Ip u Gaju pronalazi pravog prijatelja i prvu ljubav, njen otac Grag ne voli ništa što je novo i drugačije, a u Gaju vidi posebnu vrstu neprijatelja.

Na redovnom bioskopskom repertoaru film će se naći od 21. marta.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.