„Ledena menjaža“ sutra u Delta City-u

Povodom velikog interesovanja kolekcionara, u subotu, 8. septembra, od 15 do 17 časova ispred bioskopa „Cineplexx“ u šoping- molu  „Delta City“ održaće se „Ledena menjaža“, koja obeležava završetak Maxijeve akcije podele 3D kartica za album „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“.

Velika razmena 3D kartica, koja se organizuje u susret 150 000-tom gledaocu filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“, deo je zabavnog programa Porodičnog vikenda, koji će se održati 8. i 9. septembra u bioskopu „Cineplexx“, Delta City. Ovo je prilika da svi oni koji su prethodnih meseci strpljivo sakupljali kartice pronađu primerke koji im nedostaju i popune svoje „Ledeno doba“ albume. Na razmeni neće biti dodatnih albuma, budući da su svi albumi rasprodati.

 

Akcija sakupljanja 3D kartica za album „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“ počela je 2. jula, u „Maxi supermarketima“ i „Mini Maxiju“, i do sada je podeljen veliki broj kartica.

Album sa trodimenzionalnim karticama, prvi takve vrste na našem tržištu, pripremili su Delhaize Serbia i Maxi supermarketi, kao deo promocije filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“.

Četvrti nastavak popularnog filmskog serijala „Ledeno doba“ je i posle dva meseca jedan od najgledanijih filmova u Srbiji. U desetoj nedelji prikazivanja film se nalazi u vrhu domaće liste gledanosti, a do sada ga je gledalo više od 140 000 ljudi.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.