5 RAZLOGA ZBOG KOJIH NE SMETE PROPUSTITI FILM “KINGSMAN: TAJNA SLUŽBA”

Opako dobra akcija  pretpremijerno od 12. februara


Nastao na osnovu priznatog stripa i u režiji čuvenog reditelja Metjua Vona, film Kingsman: Tajna služba prikazuje priču o super tajnoj špijunskoj organizaciji koja u jednom trenutku regrutuje mladića sa ulice sa velikim potencijalnom, kako bi se posvetio zahtevnom programu treninga. U isto vreme prevrtljivi kompjuterski genije postaje prava globalna pretnja. Film Kingsman: Tajna služba će biti pretpremijerno prikazan u bioskopima od 12. februara.

Izdvajamo  5 razloga koji će vas motivisati da provedete 2 kvalitetna sata u bioskopu gledajući film Kingsman: Tajna služba, jer ovu akciju ne smete da propustite:

Razlog 1: Metju Von
O Metjuu Vonu najbolje govore ostvarenja na kojima je radio. Kao producent čuven je po blokbasterima Dve čađave dvocevke, Sneč, Zatvorski krug, a kao scenarista/reditelj stvorio je poznate filmove U vrtlogu zločina, Zvezdani prah, Fajter, X-men: Prva klasa i sada Kingsman: Tajna služba.

Razlog 2: Žestoka akcija i zabava
Jedna od (mnogobrojnih) scena borbi, koja se posebno izdavaja, je vrhunska scena u crkvi u kojoj Firt ,,sređuje” čitav skup ljudi. A ono što je čini još neverovatnijom je da je snimljena iz prvog pokušaja. Radio Times za Kingsmana kaže da ,,vraća zabavu u špijunski film”, tako da to dosta govori o tome da film obiluje humorom koji do sada nismo imali priliku da vidimo u sličnim žanrovima.

Razlog 3: Kolin Firt
Izabrati pravog britanskog džentlmena Kolina Firta za ulogu u ovom filmu nije bila teška odluka za Vona: ,,Zabavno je i drugačije gledati Kolina u ovakvoj ulozi”, kaže Von. ,,Bilo je rizično to uraditi, ali je Kolin izvenredno poneo ulogu. Znao sam da može da iznese džentlmenski aspekt špijuna, ali nisam bio siguran da li će uspeti sa akcioniom scenama. Izveli smo ga iz njegove komforne zone, a on se veoma potrudio. Tako da, nakon svega, Kolin može biti sjajan akcioni heroj.”

Razlog 4: Nove pridošlice i stara garda
Kritičari predviđaju da mlade zvezde, Tarona Egertona i Sofi Kuskon, čekaju velike karijere u filmskoj industriji, jer u ovom ostvarenju oni nimalo ne zaostaju za legendarnim Majklom Kejnom i Markom Strongom.

Razlog 5: Samjuel L. Džekson
Svakom dobrom špijunu potreban je i odgovarajući zlikovac, te u liku Valentajna, koga tumači Samjuel L. Džekson, ovakav žanr otkriva manijakalnog antagonistu. Džeksonu se dopao Vonov i Goldmenov scenario i, kako kaže, sam je razumeo motive ovog lika: ,,Ono što je zaista ludo je to što sve ima smisla”, smeje se on. ,,Film je pun fantastičnih vizuelnih slika, pa sam stvarno uživao radeći na njemu”.

,,Opako dobar, žešći od Bonda”, film Kingsman: Tajna služba, je dobar razlog da Dan zaljubljenih provedete u vašem omiljenom bioskopu.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.