Dizajniraj svoj omiljeni filmski citat!

„Krive su zvezde“ nagrađuju najkreativnije autore


Zasnovan na bestseleru Džona Grina, film „Krive su zvezde“ mladog američkog reditelja Džoša Buna prikazuje pravu ljubav dvoje tinejdžera koji prihvataju jedno drugo u neverovatnim fizičkim i emotivnim iskušenjima. Publika širom zemlje biće u prilici da vidi film „Krive su zvezde“ od 12. juna!

U susret filmu, izaberi jedan od citata iz filma „Krive su zvezde“ koji te najviše inspiriše, ili ima veze sa tvojim životom:

„Ne možeš da biraš hoćeš li biti povređen na ovom svetu, ali možeš ponešto da odlučiš o tome ko će te povrediti.“
„Ja sam se zaljubila onako kako se i u san tone: isprva polako, a onda odjednom.“
„Život ne mora biti savršen da bi ljubav bila izuzetna.“
„Zahvalna sam na našem malom beskraju.“
„Želim da ostavim trag.“
„Okej? Okej.“

Gde vidiš taj citat? Kreiraj razglednicu, filmski poster, bedž, majicu, duksericu, patike, ili bilo šta slično tako što ćeš upotrebiti jedan od citata. Možeš da kreiraš i grafit, ili crtež, i pošalješ nam fotografiju. Radove treba poslati na adresu krivesuzvezde@mcf.rs do 10. juna u 17h. Nije dozvoljeno koristiti originalne vizuelne elemente filma (fotografije, zvanični poster, zvanični font).

Tri najkreativnija rada osvojiće specijalni poklon „Krive su zvezde“, koji čine: Converse paket, knjiga po izboru iz izdanja kuće Urban Reads, i dve ulaznice za premijeru filma „Krive su zvezde“ 11. juna u 20h, u bioskopu Cineplexx Ušće Center. Žiri čini umetnički tim dizajn studija Ivan Aran. Imena nagrađenih autora/ki biće objavljena 11. juna u 12h na FB MCFSrbija i FB urbanreads.

Sve informacije o konkursu na adresi krivesuzvezde.mcf.rs

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.