Dobitnici poklona iz nagradnog konkursa “Persi Džekson – More čudovišta”

Večeras premijera u “Koloseju”

„Persi Džekson – More čudovišta“, filmska avantura za sve generacije inspirisana grčkom mitologijom, i zasnovana na popularnom romanu autora Rika Riordana, premijerno će biti prikazana u multipleksu „Kolosej“ večeras u 20 časova. Svi gledaoci filma na poklon će dobiti primerak magazina „Bravo“.

Ovo ostvarenje nastavak je filma „Persi Džekson – Kradljivac munje“ iz 2010. godine, i prati avanture mladog poluboga Persija, Posejdonovog sina, i njegovih prijatelja, koji se upuštaju u potragu za mitski Zlatnim runom. Da bi došli do njega, moraju da prođu kroz More čudovišta, običnim ljudima poznato kao Bermudski trougao. U vodama koje ne postoje ni na jednoj mapi oni se bore sa zastrašujućim bićima, zombijima i vrhunskim zlom.

Povodom filma  „Persi Džekson – More čudovišta“ posetioci Ade Ciganlije fotografisali su se ispred „Persi Džekson“ tuša kako bi osvojili zanimljive poklone. Autor najkreativnije fotografije je Gojko Pantović, i on je kao nagradu osvaja putovanje na Grof Drakula turu agencije „Robinson“. Komplet romana iz serijala „Persi Džekson i bogovi Olimpa“, kao i ulaznice za film, osvojili su Marko i Mateja, koji su se fotografisali sa psom Milicom, a romane Rika Riordana osvojili su još i Jelena i Branislav Spasojević, Nikola Jovanović, i drugarice Tanja Marisavljević i Mina Spalajković. Sve fotografije mogu se videti na adresi www.facebook.com/naxiradio.

Filmski serijal „Persi Džekson“ je adaptacija serije bestselera pisca Rika Riordana „Persi Džekson i bogovi Olimpa“, koju je kod nas objavila izdavačka kuća „Stylos Art“. Povodom novog filma iz serijala „Persi Džekson“, kupci romana „Persi Džekson – More čudovišta“ u knjižarama „Vulkan“ od 15. avgusta na poklon će dobiti dve ulaznice za bioskopsku projekciju ovog filma.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.