STAR WARS junaci u „Ušće SC“ povodom premijere filma “SW EPIZODA I: FANTOMSKA PRETNJA 3D”

4. i 5. februar, 17 do 20h

 

Povodom premijere filma „Star Wars epizoda I: fantomska pretnja 3D“ posetioci food courta u Ušće Shopping Centeru moći će tokom predstojećeg vikenda da pogledaju izložbu namenjenu ovom filmu od 10 do 22h, ali i da se druže sa Dartom Vejderom, Džedajima, Čubakom i ostalim herojima poznatog filmskog serijala od 17 do 20h.

Premijera prve epizode jednog od najpoznatijih filmskih serijala u 3D-u zakazana je za 8. februar u 20 časova u bioskopu „Cineplexx“. Od 9. februara film će biti na redovnom bioskopskom repertoaru.

Ova epizoda sage „Star Wars“ nikada do sada nije prikazana u našim bioskopima, te će sada publika imati priliku da je vidi ne samo u 3D tehnici, već i po prvi put na velikom platnu.

Smeštena u „dalekoj, dalekoj galaksiji“, saga „Star Wars“ je kao stvorena za 3D iskustvo, a epizoda „Fantomska pretnja“ obiluje nekim od najuzbudljivijih i najspektakularnijih scena iz sage – od invazije Nabe, preko potera u svemiru, do bitke svetlosnim mačevima između Darta Mola i Džedaja. Konverzija filma u 3D urađena je sa krajnjim poštovanjem prema izvornom materijalu i prema tehnološkim izvedbama i umetničkim zamislima autora.

Proces prebacivanja prve epizode nadgledao je reditelj Džordž Lukas, a odgovoran za ceo proces bio je Džon Nol, supervizor vizuelnih efekata u kompaniji „Industrial Light & Magic“. Ceo proces pretvaranja u 3D urađen je tako da se sačuvaju svi detalji filma i da film izgleda prirodno, a treća dimenzija omogućava gledaocima da na pravi način dožive „Star Wars“ univerzum.

 

Priča o „Star Wars“ univerzumu započela je 1977. godine, filmom „Star Wars epizoda IV: nova nada“, i odmah postala popularna širom sveta. Glavne teme u priči su univerzalne i svima zanimljive – večita borba između dobra i zla i između čovečanstva i tehnologije. Sagu čini ukupno 6 filmova, a poslednji, „Osveta Sita“, pojavio se 2005. godine.

 

Više detalja o premijeri možete naći na Fejsbuk stranici na adresi

https://www.facebook.com/events/225670047518099

Trejler za film možete videti na adresi

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.