Ekskluzivno: prvi trejler za film Lavirint – nemoguće bekstvo!

U bioskopima širom zemlje od 18. septembara!


Objavljen je prvi trejler za jedan od filmova koji se najviše očekuje ove godine –  “Lavirint – nemoguće bekstvo”, priču o post-apokaliptičnom svetu u kome živi zajednica dečaka kojima je izbrisano sećanje. Nakon saznanja da su zarobljeni u svojevrsnom lavirintu, udružuju snage kao “trkači” i pokušavaju da pobegnu.

Film je zasnovan na romanu “Lavirint – nemoguće bekstvo” Džejmsa Dašnera (James Dashner), koji će se u domaćim knjižarama naći u maju u izdanju kuće “Urbanreads”.

Tomas se budi u liftu, u trenutku zna samo svoje ime…Upoznaje dečake koji preživljavaju na “proplanku” već dve godine, pokušavajući da pronađu način da pobegnu kroz lavirint koji okružuje njihov životni prostor. Dečaci sami uzgajaju hranu i obezbeđuju osnovne stvari za život. Svakih trideset dana u zajednicu stiže novi dečak. Njihov svet počinje brzo da se menja nakon što u njega dospe devojčica sa čudnom porukom.

Film je režirao Ves Bol (Wes Ball), a dečake u filmu “Lavirint – nemoguće bekstvo” tumače Dilan O Brajen (Dylan O’Brien), Vil Pulter (Will Poulter) i odlični Tomas Brodi – Sangster (Thomas Brodi-Sangster).

“Lavirint – nemoguće bekstvo” će se u bioskopima naći u septembru 2014. godine.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.