JULIETTE BINOCHE U FILMU “OTKAČENE TRUDNICE”

Juliette Binoche o novoj glavnoj ulozi u filmu „Otkačene trudnice“

Ona je jedna od najnagrađivanijih glumica na svijetu. Njena karijera je veoma raznolika, pa ćemo je, poslije teških dramskih uloga, uskoro vidjeti u komediji „Otkačene trudnice“, u režiji Noemi Saglio, koja stiže u domaća kina 24. augusta.

OTKAČENE 1

„Ovaj projekat sam prihvatila bez razmišljanja upravo zbog tog aspekta nespojivosti koji se pojavio kad sam se sastala sa Noemi Saglio i Camille Cottin,” izjavila je poznata glumica, dodajući da nije očekivala da dobije poziv da snimi jednu pravu francusku komediju.

“Priznajem da me je privukla ideja da glumim adolescentkinju, jer mislim da nikad nisam uistinu imala vremena za to, u duhu sam brzo odrasla, jer sam stekla osjećanje odgovornosti, ponijela me strast prema pozorištu i nisam imala vremena za gubljenje,“ istakla je Binoche.

Urnebesna komedija „Otkačene trudnice“ donosi nam priču o majci i ćerki koje u isto vrijeme ostanu u drugom stanju. Camille Cottin se našla u ulozi ćerke Avril, koja je zgrožena činjenicom da njena majka (Binoche), koja uskoro postaje baka, postaje i mama po drugi put.

Avril i njena majka Mado su potpune suprotnosti, što priču čini još zanimljivijom. Avril ima 30 godina, udata je, i ima redovan posao, dok njena majka, vječita tinejdžerka, bezbrižna i drska, ima drugačiji stil života i sistem vrijednosti. Ali kada njih dvije ostanu u drugom stanju u isto vrijeme, sukob je neizbježan. Mado nije spremna da postane baka, dok Avril ne može da zamisli svoju majku kao… novopečenu mamu!

Ova komedija će nasmijavati domaću publiku od 24. augusta u bosanskohercegovačkim kinima.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.