KO SPAŠAVA SVET: MAČO EKIPA ILI MELISA MEKARTI?

Akciona komedija „Špijuni” u domaće bioskope stiže 4. juna

Akciona komedija „Špijuni” u domaće bioskope stiže 4. juna. Radi se o filmu koji je okupio prave mačo muškarce poput Džejsona Stetama, Džuda Lova i muzičara 50th Cent-a, međutim sve njih će zaseniti jedna od najuspešnijih komičarki današnjice Melisa Mekarti kao tajni agent američke obaveštajne službe.

Melisa Mekarti u komediji „Špijuni” glumi Suzan Kuper, skromnu CIA analitičarku koja je heroina iz senke. Ona svakodnevno radi u podrumu američke obaveštajne službe CIA, a već deset godina je desna ruka super špijuna koga igra Džud Lo. Kada on nestane, a drugi top agent Džejson Stetam bude razotkriven, Suzan postaje poslednja nada CIA-e da spreči najpoznatijeg svetskog trgovca oružijem da ne izazove globalnu katastrofu. Suzan dobija zadatak koji ne može da odbije – da se neprimetno infiltrira u njegove redove, osveti smrt kolege i spasi svet. Suzanini veliki snovi o pravoj akciji brzo se rasplinjavaju kada dobije novi identitet i postane razvedena domaćica iz Ajove. Međutim, njena uloga u spašavanju sveta možda je samo na prvi pogled neatraktivna i nezabavna.

Reditelj Pol Fig (Žestoke devojke, Deveruše) uvek ima spreman odgovor – kako je došao na ideju da režira špijunsku komediju: „Oduvek sam želeo da snimim film o Džejmsu Bondu. Međutim, nikada mi ne bi dozvolili da to uradim. S obzirom da sam volim da radim sa zabavnim i jakim ženama, dok sam pisao scenario, imao sam na umu Melisu. Potajno sam se nadao da će ona biti u filmu. Uspeli smo na kraju da uskladimo snimanje sa njenim obavezama”.

U filmu „Špijuni” pored Melise Mekarti, Džuda Lova, Džejsona Stetama, igraju i Rouz Bern, Bobi Kanavale i Alison Dženi.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.