MEL GIBSON NA IVICI ZAKONA I RAZUMA

Veliki povratak jednog od najboljih holivudskih glumaca u akcionom trileru Zaštitinik

Glumac Mel Gibson, koji je ove godine napunio 60 godina, poznat po kultnim filmovima Mad Max i Braveheart, zapažen i kao reditelj filma The Passion of the Christ, ne prestaje da nas iznenađuje. Ovaj put nakon četvorogodišnje pauze, 15. septembra ga možemo vidjeti u akcionom trileru Zaštitnik, kao bivšeg osuđenika pod imenom John Link, čija je šesnaestogodišnja ćerka Lydia (Erin Moriarty) upala u probleme sa nasilnim dilerima droge.

Link, koji se donekle primirio i privremeno odustao od svog ranijeg burnog života, sticajem okolnosti u kojima se nalazi, vraća se u “igru” na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio svoju otuđenu kćerku i ponovo sa njom uspostavio roditeljski odnos.

Reditelj filma Jean-Francois Richet, poznat po filmu Public Enemy No.1, o radu sa Gibsonom otkriva: “Za mene, Mel Gibson je jedan od najvećih filmskih stvaralaca – on je na mojoj top listi reditelja zajedno sa Michael Mann-om. Pa ipak, nikada se nije miješao u moj rad i to cijenim.”

Pored Gibsona, u  filmu igraju i  Erin Moriarty, Diego Luna, Michael Parks i William H. Macy

Zaštitnik u bh kina stiže 15. septembra, a u ekskluzivnom insertu moći ćete pogledati djelić onoga što vas čeka u ovom opakom i napetom trileru – 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.