Misteriozna avantura „Lavirint – Nemoguće bekstvo“ premijerno 17. septembra!

Bioskop Cineplexx Ušće Shopping Center u 20h

„Lavirint – Nemoguće bekstvo“, priča o mladim ljudima koji pokušavaju da pobegnu sa Ledine okružene divovskim Lavirintom prepunim tajni, premijerno će biti prikazana 17. septembra u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u 20h.

Film o postapokaliptičnom svetu snimljen je po svetskom bestseleru Džejmsa Dašnera koji je i scenarista filma!Priča je smeštena u mračnu, postapokaliptičnu budućnost. Mladi junak, Tomas (Dilan O’Brajen), iznenada se nađe u nepoznatom okruženju, u grupi mladih ljudi, bez sećanja na život koji je tome prethodio. Ubrzo shvata da se svi nalaze u velikom Lavirintu, i pridružuje se organizovanoj grupi „Trkača“ kojima je cilj da pronađu izlaz iz Lavirinta i strašnog života na koji su ih prisilili.

Ubrzo nakon dolaska Tomasa, među zatočenicima se pojavljuje još jedan novi član – Teresa (Kaja Skodelario). Prva devojka na Ledini izaziva pometnju i svi se pitaju šta je sledeće, jer je ona donela neverovatnu poruku “Više ništa neće biti isto”.Glavne uloge u avanturi reditelja Vesa Bola igraju Dilan O’Brajen, Kaja Skodelario i Tomas Brodi-Sangster.

Film je zasnovan na romanu „Lavirint – Nemoguće bekstvo“ Džejmsa Dašnera, koji se domaćim knjižarama može naći u izdanju kuće “Urban Reads”.

„Lavirint – Nemoguće bekstvo“ na redovnom repertoaru domaćih bioskopa naći će se od 18. septembra.

 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.