Mladi grafiti umetnici šalju poruku inspirisani filmom Planeta majmuna: Revolucija

Mladi grafiti umetnici šalju poruku inspirisani filmom Planeta majmuna: Revolucija
Zavirite u deo fiktivnog grafiti univerzuma Planete majmuna!

Mladi beogradski grafiti umetnici u petak 18. jula, od 16 do 17h, okupljeni na terasi Studentskog kulturnog centra (Kralja Milana 48) osmišljavaće grafite inspirisani filmom Planeta majmuna – Revolucija. Radio Laguna u saradnji sa distributerskom kućom MegaCom Film, distributerom filmova studija “20th Century Fox”, kao organizatori, ovim povodom će deliti i brendirane poklone Planete majmuna najboljim umetnicima. Ceo progam će uživo moći da prate posetioci, prolaznici, kao i slušaoci radija Laguna.

Beograđani će biti u prilici da vide uživo kako izgleda stvaranje ulične umetnosti, nauče „male“ trikove oslikavanja urbanih površina i oprobaju se i sami u stvaranju grafita.

U slikanju učestvuje nekoliko poznatih grafiti umetnika, među kojima su Piros i Resto. Grafiti umetnici potrudiće se da likove iz filma Planeta majmuna: Revolucija dočaraju na samo njima svojstven način, koristeći različite tehnike i materijale.

Tokom prvog vikenda prikazivanja u Americi film “Planeta majmuna: Revolucija” zaradio je već 73 miliona dolara. Predviđa se da će studio “20th Century Fox” sledećeg vikenda, zahvaljujući filmovima “Planeta majmuna: Revolucija”, “X-men: Dani buduće prošlosti” i “Krive su zvezde”, prvi dostići zaradu od neverovatnih miijardu dolara na bioskopskim blagajnama u Americi i na taj način postaviti novi rekord u zaradi među najvećim holivudskim studijima. (Hollywoodreporter)

Beogradska publika imaće priliku da prisustvuje ekskluzivnoj premijeri filma “Planeta majmuna: Revolucija” na otvorenom 16. jula na terenima KK Crvene zvezde na Kalemegdanu u 21h. Karte za premijeru filma mogu da kupe preko prodajne mreže Eventim-a po ceni od 450 dinara. Uz svaku kupljenu ulaznicu, posetioci će dobiti besplatne kokice i osveženje na premijeri filma.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.